fbpx

Eames (RAR) gyngestol hvid – UDSTILLINGSMODEL

3.449 kr.

På lager

UDSTILLINGSMODEL – Eames Armstol (RAR) gyngestol hvid

Design:
Charles and Ray Eames produceres af Vitra

 

Matriale:

Stolen fremstilles i det miljøvenlige plastmateriale polypropylen, der giver en større siddekomfort.

 

Størrelse:

Højde 67 cm
Dybde 69 cm
Sædehøjde 37 cm

Eames plastik stole design historie

I mange år har Eames arkitektpar arbejdet med sæde design, som er tilpasset menneskets krop. De har valgt at arbejde med polypropylen i 1940er’ne. Eames arkitektpar har benyttet sig af de mange gode egenskaber materiele har – formbar, stiv, behagelig, nem at fremstille.

Eames stole kollektion debyterede med Plastik Armstol (A-shell) and Plastic Side Chair (S-shell) i 1948 i ‘Low-Cost Furniture Design’ konkurrence, som var organiseret af the Museum of Modern Art. Stolene var lanceret på markedet som de første mass produceret møbler i plastik i 1950. Eames plastik stole byder også på en ny møbelkoncept – multifunktionel stol hvis shell sæde kan kombineres med mange forskellige baser for at tilfredstille forskellige formål.

Eames plastik stole i dag

Eames Armstol RAR gyngestol indgår i den moderne kollektion af Eames stole. Møblerne bliver produceret af Vitra. Her finder du armstole i propylen i flere favrver og baser. Så du som en kunde får rige muligheder for at specificere utallige kombinationer og bruge stolene med mange forskellige indretningsformål fra spisestuen til stuen.

Om Charles & Ray Eames:

Et amerikansk arkitektægtepar som har fået stor ommærksomhed inden for moderne design og møbelkunst.

De har lavet mere end bare design, de har også lavet bygninger, film, udstillinger, bøger og desuden har de lavet nogle af verdens mest berømte møbelklassikere – bl.a Lounge Chair og La Chaise.

Eames-parret er udnævnt til de mest inflydelsesrige designere i det 20. århundrede af The World Design Congres.

Brand

Vitra

Vitra

preloader