fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

C18 Shakerbord L220 cm – Børge Mogensen

39.995 kr. From: 28.995 kr.

C18 Shakerbord L220 cm – Børge Mogensen (6293)

Materiale:
Eg

Størrelse:
Bredde     90cm
Højde        73cm
Længde  220cm

Tillægsplade:
Længde   40cm
Bredde     90cm
Materiale; sort MDF

Producent:
Fredericia Furniture

C18 Shakerbord L220 cm – Børge Mogensen

C18 Shakerbord L220 cm blev i 1947 tegnet af Børge Mogensen tegnede og er et elegant og robust hverdagsbord. C18 er inspireret af de amerikanske shakerborde og kan med sit afklarede formsprog og fuldendte håndværk holde i generationer.
C18 Shakerborde er Børge Mogensens fortolkning af det traditionelle shakerbord som er et fleksibelt bord og som kan forlænges med tillægsplader.

Bordet passer perfekt til den moderne indretning og alle stolebredder. Bordets ben er trukket ind under bordet. Bordet passer rigtig godt til J39 Folkestolen som du kan se her J39 Folkestolen

Bordet kan forlænges med enten en eller to tillægsplader, som hver måler 40 cm i længden.

Børge Mogensen studerede på Kunstakademiet, og han var dybt inspireret af Kaare Klints måde at kombinere menneskelige proportioner med visuel ro og funktionalisme. Gennem årene har han også været underviser i møbeldesign. Derudover har han deltaget i flere udstillinger og konkurrencer. Samt ikke ag glemme modtaget adskillige priser for sin unikke evne og sans for at skabe kvalitetsmøbler. Det bør nævnes at han i 1950 etablerede sin egen tegnestue og i 1952 indledte han et samarbejde med den unge indretningsarkitekt og forretningsmand Andreas Graversen, der i 1955 overtog Fredericia Furniture A/S.

Læs mere om producenten Fredericia Furniture her Fredericia producerer arkitekttegnede kvalitetsmøbler med en lang levetid.  Mange af deres møbler er kendt for at gå i arv gennem generationer. Deres helt grundlæggende kvalitetskrav giver deres møbler en indbygget levedygtighed, og kræver i øvrigt respekt for de anvendte naturmaterialer.

Størrelse

, ,

Træsort

, ,

Brand

Fredericia Furniture

preloader