fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

CPH 90 skrivebord

6.399 kr. From: 4.899 kr.

 Copenhague CPH 90 skrivebord

 Design:
 Ronan og Erwan Bouroullec.

Producent:
Hay

Materialer/Udgaver:
Sæbehandlede ben, eg med
– Linoleumplade i hhv. sort, grå, grøn eller off white
ELLER
Sorte ben, eg med
– Linoleumplade i sort

Dimensioner:
H: 74 cm
B: 130 cm
D: 65 cm

 

Såfremt du ønsker mat lak eller klar lak stel kontakt os for pris og leveringstid.

CPH 90 skrivebord

CPH 90 skrivebord har sin baggrund i at HAY inviterede Bouroullec-brødrene, Ronan og Erwan Bouroullec, til at designe en kollektion af møbler til det redesignede Københavns universitet, KUA. Serien med navnet Copenhagen omfatter en træstol, en barstol og adskillige borde. Hay har med denne serie forsøgt at skabe en vifte af pædagogiske møbler, som i form og identitet er tidssvarende, og som på en overbevisende måde afdækker de funktionelle behov på et universitet. Resultat er denne serie møbler der ikke kun er moderne, men også er perfekte til deres tilsigtede formål. Deres afbræk fra det institutionelle kan ses i seriens udtryk som helhed: alle møblerne har et hjemligt udtryk. Det bevirker, at møblerne fremstår mindre sterile.

Om Hay

Hay er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i Horsens i 2002 af Mette og Rolf Hay og Bestseller-grundlægger Troels Holch Povlsen. Ideen var at skabe kvalitetsmøbler til overkommelige priser, så almindelige mennesker kunne få glæde af godt design. Ambitionen om at skabe kvalitetsmøbler og tilbehør til hjemmet er i højsædet og man kan virkelig tale om et brand, der har taget markedet med storm og vundet manges hjerter i de danske hjem. I løbet af godt 20 år er HAY blevet en global virksomhed med flere hundrede ansatte. Virksomheden har forhandlere i det meste af verden og egne butikker i en række lande.

Hay arbejder sammen med nogle af verdens dygtigste designere, som leverer innovative, krøllede og anderledes idéer. Produkterne er ofte meget farvestrålende, og de er lavet af mange forskellige materialer, fx metal, tekstiler, plastik og træ. Designet i deres produkter bygger på den skandinaviske designtradition, hvor enkelthed og funktionalitet er vigtigt. Mange sammenligner Hay’s produkter med de allerstørste danske design-ikoner fra 1950’erne og 60’erne fra bl.a. Arne Jacobsen. Deres produkter har samtidig et moderne og internationalt udtryk.

Citat ’Vi brander os ikke på at være danske, vi er et internationalt brand’ således Rolf Hay. Folk rejser mere i dag end før i tiden, de sociale medier spiller en kolossal rolle, og vi tænker meget mere globalt end tidligere. Det kan man også se på Hay vores designere kommer fra hele verden, og vores kunder findes over det meste af kloden.

Træsort ben

,

Bordplade

, , ,

Brand

HAY

HAY

preloader