fbpx

Egill Jacobsen Gobelin Limited

35.000 DKK

På lager

Egill Jacobsen Gobelin Limited

Vi har været heldige at få 2 stk. af denne limited edition gobelin, som væves i kun 50 eksemplarer. Der monteres et certifikat bagpå hver enkel gobelin, som nummereres og signeres af Annette Jacobsen.

Designer
Egill Jacobsen

Dimensioner
Ca. 120 x 93 cm.

Øvrigt
Gobelinen produceres af det eksklusive franske
væveri Jules Pansu i samarbejde med
Egill Jacobsens datter, Annette Jacobsen og Poulin Design i Danmark.

Denne vare er ikke omfattet af evt. rabatkode

Egill Jacobsen Gobelin Limited

Egill Jacobsen Gobelin Limited udføres med godkendelse af – og i samarbejde med Egill Jacobsens datter, Annette Jacobsen.

FANTASTISK VÆRK AF EGILL JACOBSEN FRA 1991

Væveriet i Paris har arbejdet på gobelinen i mere end 7 måneder – siden november 2021.
Alle var spændte da Annette – Egill Jacobsens datter – som skulle se og forhåbentlig godkende vævningen.
Annette flyttede for et år siden ind i sit barndomshjem i Kgs. Lyngby, som Egill Jacobsen byggede i 1956.
Det var derfor meget ”stort” for os at præsentere gobelinen i Egill Jacobsens atelier hvor han i sin tid havde malet det værk som gobelinen er vævet efter.

Vi har været heldige at få 2 stk. af denne limited edition gobelin, som væves i kun 50 eksemplarer. Der monteres et certifikat bagpå hver enkel gobelin, som nummereres og signeres af Annette Jacobsen. Du har nu har mulighed for at reservere inden de bliver revet væk.

Poulin Design Puder omfatter en hel serie af eksklusive puder, designet af nutidige og tidligere kunstnere. Producenten Jules Pansu producerer såvel disse eksklusive kunstpuder samt også vægtæpper og tæpper. Alle er udført af nogle af verdens allerdygtigste vævere. Firmaet blev grundlagt i Paris i 1878 af Jules Pansu og ejes fortsat af familien. Puderne er vævet efter Jacquard metoden, den absolut mest eksklusive og fineste vævning der findes. I dag er det Eric og Alain Pansu, den 4. generation som engageret fortsætter i design og produktion af puder, tæpper, vægtæpper og gobeliner. Alt i en meget høj kvalitet i familievirksomheden som fortjent har modtaget utallige priser for sine vævninger.

Egill Jacobsen var med til at grundlægge COBRA, som fik stor betydning for moderne, abstrakt kunst. Masken blev I COBRA-kunsten et billede på menneskets dybeste tanker og drifter, de psykologiske lag og sindsstemninger.

Se kunst puder mm. på Poulin Designs hjemmeside:

Poulin Design

Du kan også finde kunstpuder på vores hjemmeside lige her:

Kunstpuder fra Poulin Design hos os

Brand

Poulin Design

Poulin Design

preloader