fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Fermob Opera Pedestal bord ø96

4.980 DKK

Fermob Opera Pedestal bord ø96

Producent:
Fermob

Materiale:
Stål
UV-resistent lak

Mål:
ø96cm x H74 cm

Det runde borde findes også i ø67 & ø117
vi står hjertens gerne til rådighed med
yderligere informationer desangående

Stole der passer til er
enten Fermob Opera stol med armlæn
eller   Fermob Opera stol

 

Se mere om dette års farver her:  Farver

 

Fermob Opera Pedestal bord ø96

Fermob Opera Pedestal bord ø96 hører til Opera serien som omfatter adskillige borde ovale, runde, firkantede og kvadratiske samt naturligvis stole i flere varianter. Opera seriens kendetegn er lethed og elegance.

Fermob Opera Pedestal ø96 bordet er det mindste af de runde borde i serien og har plads til 4 personer. Bordet findes i over 20 forskellige, skønne Fermob farver

Giv kreativiteten frit spil, leg med såvel farver som bordvarianter og glæd dem over Deres personlige resultat. Til serien hører naturligvis også passende stole som kan ses her Fermob Opera stol med armlæn og her  Fermob Opera stol

 

Havemøbler fra Franske Fermob

Når man snakker om havemøbler, kommer man sjældent udenom Fermob, en af de store producenter på verdensplan. Siden 1989 har Bernard Reybier stået i spidsen for den franske producent af Fermob og virksomheden er siden vokset til en stor virksomhed. Fermob leverer havemøbler både til privat- og til kontraktmarkedet i store dele af verdenen. Fermob havemøbler er bliver produceret i Frankrig.

Fra råmaterialer til færdigt produkt bliver møblerne nøje gennemgået for at sikre den kvalitet af havemøbler, som Fermob ønsker at levere til kunderne. Møblerne, bliver produceret enten i jern eller aluminium og med pulverlakeret overflade. De flotte møbler fås i mere end 20 forskellige farver. Ligeledes tilbydes et utal af forskellige serier. Så der er virkelig mange valgmuligheder inden for det store havemøbelprogram og du er derrmed sikker på, at du kan finde en farve og stil der passer til dine ønsker.

Og har du besøgt Jardin du Luxembourg i Paris, har du helt sikkert også set andre af Fermobs dejlige havemøbler.

 

Brand

Fermob

Bemærk venligst
Per februar 2023: Leveringstid på Fermob ca 5-6 uger

Fermob Farve

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

preloader