fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Fermob Quiberon Serveringsvogn

4.150 DKK

Fermob Quiberon Serveringsvogn

Størrelse
B 91 x D 49 x H 67 cm.

Materialer
Pulverlakeret Aluminium

Se mere om dette års farver her:  Farver

 

Fermob Quiberon Serveringsvogn

Fermob Quiberon Serveringsvogn er da slet ikke til at undvære på en varm sommerdag.

Quiberon serveringsvognen har en praktisk serveringsbakke samt at den i lighed med alle øvrige Fermob produkter er fremstillet med en rigtig god overfladebehandling der tåler at blive udsat for al salgs vejr.

Serveringsvognen fås i et stort udvalg af farver.

Havemøbler fra Franske Fermob

Når man snakker om havemøbler, kommer man sjældent udenom Fermob, en af de store producenter på verdensplan. Siden 1989 har Bernard Reybier stået i spidsen for den franske producent af Fermob og virksomheden er siden vokset til en stor virksomhed. Fermob leverer havemøbler både til privat- og til kontraktmarkedet i store dele af verdenen. Fermob havemøbler er bliver produceret i Frankrig.

Fra råmaterialer til færdigt produkt bliver møblerne nøje gennemgået for at sikre den kvalitet af havemøbler, som Fermob ønsker at levere til kunderne. Møblerne, bliver produceret enten i jern eller aluminium og med pulverlakeret overflade. De flotte møbler fås i mere end 20 forskellige farver. Ligeledes tilbydes et utal af forskellige serier. Så der er virkelig mange valgmuligheder inden for det store havemøbelprogram og du er derrmed sikker på, at du kan finde en farve og stil der passer til dine ønsker.

Fermob er mest kendt for deres Bistro og Luxembourg serie

Du har sikkert set og måske endda haft fornøjelsen af at sidde i en af Bistro stolene ved et Bistro bord Bistro serien. Bistro stolen er den kendte, klassiske franske foldestol, som blev brugt af limonade sælgere i Frankrig. Stolen kunne nemt foldes sammen og tages med rundt hvilket var helt optimalt for gadesælgerne.

Og har du besøgt Jardin du Luxembourg i Paris, har du helt sikkert også set Fermob havemøblerne af samme navn. Fermob producerer nemlig stadig Luxembourg havemøblerne som pryder denne have. En flot serie af havemøbler i aluminium i mere end 20 farver. Luxembourg serien omfatter stole, borde, bænk og meget mere, se blot her

 

Brand

Fermob

Bemærk venligst
Per februar 2023: Leveringstid på Fermob ca 5-6 uger

Fermob Farve

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

preloader