Varekategori:

Fredericia – Haiku low sofa – Udstillingsmodel

31.385,00 DKK 19.999,00 DKK

På lager

Haiku Low sofa – 2-sofa – Udstilling

Design:
GamFratesi

Producent:
Fredericia Furniture.

Materiale:
Støbt skumskal, sortlakeret stålben.

Stoftyper:
Sofaen på billedet er vist i følgende stoffer:
Forsidepolstring: Mira 4101 (gr. 2)
Bagsidepolstring: Mood 2103 (gr. 1)

Størrelser:
L: 156 cm
D: 88 cm
H: 76,5 cm
Sh: 44,5 cm

Fredericia Furniture og deres Haiku sofa

Fredericia Furniture blev grundlagt i 1911 af N. P. Ravnsø. Ravnsø hyrede kun de bedste håndværkere til at bygge hans møbler, og Fredericia Furniture blev kendt for deres gode håndværk. I dag har Fredericia Furniture flere designere på internationalt plan, som er nøje udvalgt for deres visioner. Fredericias Haiku er produktet af en kollaboration.

Sofaen er designet af arkitektduoen GamFratesi, og er en fusion af dansk og italiensk design. GamFratesi fik inspirationen til sofaen fra de små japanske digte, kaldet haiku. Det kan ses ved at sofaen er minimalistisk, men stadig gør et stort indtryk.

Haiku Low lægger op til at kombinere to tekstiler, da dens stramme ydre skaber rammen om en skulpturel sofa, der blot bliver endnu mere interessant, hvis dens imødekommende, venlige indre optræder i en anden struktur og nuance. GamFratesi er af den opfattelse, at Haiku Low bliver mere forfinet og gennemført, når den mikses med farver, der er tone i tone. Derfor har duoen forenet forskellige tekstiler, hvor tråde og vævninger viger fra hinanden, men hvor farven binder dem sammen.

GamFratesi blev nomineret til “Årets Danske Designer” ved Boligmagasinets Design Awards 2012.

Brand

Fredericia Furniture

preloader