fbpx

Kategorier: ,

HAY Palissade Cone Table Ø90 black

4.699 kr.

På lager

HAY Palissade Cone Table Ø90 black

Design:
Brødrene Bouroullec for HAY.

Materiale:
Elektrogalvaniseret, pulverlakeret stål.

Farve:
Black

Mål:
Ø: 90 cm
H: 74 cm

HAY Palissade Cone Table Ø90 black

HAY Palissade Cone Table Ø90 black, er en ny farve i denne serie.

Med Palissade havebord fra HAY, kan du nemt skabe dit eget havemøbelsæt i kombination med både havebænk og stole fra samme serie. Serien findes i flere farver og varianter. Derfor kan du nemt skabe en kombination, der passer netop dine ønsker og behov. Palissade serien fra danske HAY er designet til en bred vifte af områder: Caféer, din baghave eller din terrasse. Mulighederne er mange og det gode ved serien det er at det hele passer godt sammen.

HAY blev grundlagt i 2002 med ambitionen om, at skabe moderne møbler med fokus på moderne livsstil og sofistikeret industriel produktion. Det er fortsat deres ambition. Gennem engagement i design og produktion af møbler og tilbehør med en international appel, stræber de efter at gøre godt design tilgængeligt for det brede publikum. Hay finder inspiration i arkitekturens stabile strukturer og modens dynamik. Dette søger Hay at kombinere i varige kvalitetsprodukter, der giver værdi for brugeren.

Du kan finde flere flere møbler i samme serie ved at klikke her.

Vi kan få alle møbler hjem til dig, blot skriv eller ring til os og lad os høre hvad du kunne tænke dig. Se hele HAY´s sortiment ved at klikke her.

 

HAY farver

, , ,

Brand

HAY

HAY

preloader