fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

J82 Loungestol

From: 7.999 DKK From: 5.500 DKK

J82 Loungestol

Designer
Jørgen Bækmark

Producent
FDB

Materiale
Massiv eg lakeret / flettet sæde natur eller
Bøg sort   / flettet sæde natur

Dimensioner
Højde   82     cm
Bredde 79     cm
Dybde  48,5  cm

EAN: 5700381311607/5700381813644

Stolen kan om ønsket også leveres som  Bøg sort med
flettet sæde, sort se blot her:   J82 loungestol SORT

 

J82 loungestol

J82 loungestol med armlæn er designet af Jørgen Bækmark for danske FDB Møbler. Loungestolen er særlig kendt for sit klassiske raffinerede design samt den gode siddekomfort. J82 loungestolen blev skabt ud fra de ikoniske spisebordsstole J80 og J81. Det er tydeligt at stolene er i samme familie. Det særlige ved J82 loungestolen er, at Jørgen Bækmark har fokuseret på at gøre den endnu mere komfortabel, hvilket man må sige er lykkedes. J82 er en af FDB Møblers mest populære lænestole og med sine runde og organiske former indbyder stolen i høj grad til afslapning og fordybelse.

Afhængig af variant er J82 loungestolen er fremstillet i egetræ og bøgetræ. Du kan se stolen i bøg sort med sort flet i her J82 Loungestol sort FSC-certificeret træ der kommer fra europæiske skove er anvendt. Da træet er et natur materiale kan der forekomme unikke nuanceforskelle i træet. Loungestolens sæde er fremstillet i naturflet.

Lidt om designeren
Jørgen Bækmark (f. 1929 – 2021) står bag flere ikoniske danske møbler. Fra 1958 og ni år frem var han tegnestueleder af FDB Møbler. Her var han med til at gøre designmøbler tilgængelige for menigmand. Med afsæt i den danske designtradition er hans møbler kendetegnede ved et smukt, roligt formsprog og et solidt håndværk med øje for de mindste detaljer. Der findes en særlig harmoni i møblerne, blandt andet i hans klassiske spisebordsstole J80 og J81.

Måske vigtigst af alt har Jørgen Bækmark altid lagt vægt på komfort, hvilket hans møbler bærer præg af dagen i dag

Plejevejledning

J82 loungestolen kræver ingen særlig vedligeholdelse eller pleje. I forbindelse med almindelig rengøring anbefales at stolen tørres af med en hårdt opvredet klud.

Brand

FDB Møbler

Farve

,

preloader