fbpx

Lumio bordlampe – Valnød

2.339 kr.

På lager

Lumio lampe designet af Max Gunawan

Design:

Max Gunawan.

Materiale:

Mørk valnød. LED-lys af Tyvek.

Mål:

L 21,5 x H 3 x B 16,5 cm.

Oplader og læderstrop medfølger.

Lumio bordlampe – Valnød

Lumio bordlampe – Valnød er en unik minimalistisk lampe, formet som en bog. Lampen er hjernebarn af Max Gunawan, som fik den crowdfunded gennem Kickstarter. Han følte at verden havde brug for en lampe med den moderne livvstil for øje. Den er portabel, stilren og skulpturel. Den er velegnet til at tage med på farten, om det er til haven eller til bilen. Lampen er ikke afhængig af strømkilde, og ‘siderne’ er af slidkraftige Tyvek. Lampens magnetiske cover og læderstrop sikrer at lampen kan placeres overalt.

Lumio er designet af den San Francisco-baserede designer og arkitekt Max Gunawan.

Lumio udspringer af ønsket om at skabe en fleksibel, smuk og funktionel belysning, der kan bruges overalt – et design, der er uafhængigt af rum og strømkilde, formet som en bog, man folder ud til en fascinerende lysskulptur, der kan placeres hvor som helst.

 

Lumio er en alsidig lampe designet med den moderne livsstil for øje. Den er minimalistisk i sit udtryk, kan formes og udfoldes efter behov, og ‘siderne’ med LED-lys er af det slidstærke, vandafvisende materiale Tyvek. Lumio kan bruges både inde og ude, hvad enten det er i haven til sommerens fester eller når der læses højt for børnene. Lumio kommer med en mini-usb oplader, magnetisk cover i valnød eller ahorn og en smuk læderstrop til ophæng.

 

På vores hjemmeside kan du finde flere bordlamper her.

preloader