Kategori:

Pessimist – Hans Bølling

399 DKK

På lager

Pessimist Hans Bølling

Pessimist – sød og bekymret

Materiale: Teak træ, håndlavet.
Designet af Hans Bølling
Produceret af Architectmade.
Størrelse: 13 cm.

Bemærk prisen er inkl. levering i hele DK.

Optimisten og Pessimisten skabt af Hans Bølling. Er dit glas halvt tomt eller halvt fyldt? Siden tidernes morgen har der fandtes modsætninger af enhver art. Hans Bølling skabte de to figurer efter at være blevet inspireret af sine kolleger, der var som nat og dag, yin og yang som to komplette modsætninger.

Imidlertid indeholdt de jo lige som alle vi andre en del af hver af de to modpoler. Optimisten og Pessimisten husker os på denne kvalitet, der ligger dybt i os alle, og sammen skaber de den stabilitet, vi har brug for i dagligdagen. Ikke nok med det; begge figurer kan med deres respektive særtræk udtrykke meget mere end blot positivitet og negativitet. Pessimisten er sammensunket med trist hængende øjne, mens Optimisten har et stort smil på læben. Ydermere har de begge bøjelige arme, som kan hæves i glæde eller sænkes i tungsindighed.

Uanset om du er den ene eller den anden, giver Optimisten og Pessimisten udtryk for, at du med udgangspunkt i din øjeblikkelige sindstilstand har uendelige muligheder for at ændre dit syn på verden.

Olai Furniture Helsingør.Brand

Architectmade

preloader