Kategori:

Poulin Design Leif Sylvesters GADELIV GOBELIN Ltd. edition

44.000 DKK

Poulin Design Leif Sylvesters “GADELIV” Gobelin, Ltd. edition

Vi er så heldige, at vi får 2 stk af denne Limited edition gobelin, som vil blive vævet i kun 80 nummererede og signerede eksemplarer, relateret til Sylvester’s 80 år i 2020.

Sammen med gobelinen leveres bogen fra Leif Sylvesters 80-års udstilling i 2020, hvor Leif har signeret netop den side i bogen som Gadeliv er afbildet på.

Du har nu har mulighed for at reservere din gobelin inden de bliver revet væk. Levering forventes at finde sted i efteråret 2021, eventuelt før.

Designer
Leif Sylvester

Dimensioner
120 x 150 cm

Iøvrigt
Gobelinen produceres af det eksklusive franske
væveri Jules Pansu i samarbejde med
Leif Sylvester og Poulin Design i Danmark

Denne vare er ikke omfattet af evt rabatkode

Poulin Design Leif Sylvesters GADELIV Gobelin Ltd. edition

Leif Sylvesters Gadeliv maleriet var et af hovedværkerne på Leif Sylvesters 80-års udstilling i 2020. Gobelinen vævesi kun 80 nummererede og signerede eksemplarer samt udført med godkendelse af, og i samarbejde med Leif Sylvester. Gobelinen væves med respekt for de gamle vævetraditioner “Tissage De La Lys”, af Frankrigs dygtigste vævere, hos de eksklusive franske væveri Jules Pansu.

Vi har været heldige at få 2 stk af denne limited edition gobelin, som væves i kun 80 nummererede og signerede eksemplarer, relateret til Sylvester 80 år i 2020. Du har nu har mulighed for at reservere inden de bliver revet væk. Vi forventer at at kunne levere gobelinen i efteråret 2021, der er også mulighed for at den leveres før.

Citat
På et tilfældigt gadehjørne
kommer der flere mennesker
med forskellige historier
end der er blade på et blommetræ
og som Chaplin sagde
“GADEN er LIVETS SCENE”
Leif Sylvester

Brand

Poulin Design

Poulin Design

preloader