fbpx

Poulin Design Puder – Egill Jacobsen

1.400 DKK

Ryd

Poulin Design Puder – Egill Jacobsen

Nyhed – puder fra den kendte danske maler

Pudestr.
45 x 45 cm

Puder:
Maske billede 
Forår

Materialer:
95% Bomuld og 5% Polyester
Fyld: andefjer og dun

Pudebetrækket er af 100% duntæt bomuld fremstillet uden kemikalier.

Poulin Design Puder – Egill Jacobsen

Poulin Design Puder omfatter en hel serie af eksklusive puder, designet af nutidige og tidligere kunstnere. Producenten Jules Pansu producerer såvel disse eksklusive kunstpuder samt også vægtæpper og tæpper. Alle er udført af nogle af verdens allerdygtigste vævere. Firmaet blev grundlagt i Paris i 1878 af Jules Pansu og ejes fortsat af familien. Puderne er vævet efter Jacquard metoden, den absolut mest eksklusive og fineste vævning der findes. I dag er det Eric og Alain Pansu, den 4. generation som engageret fortsætter i design og produktion af puder, tæpper, vægtæpper og gobeliner. Alt i en meget høj kvalitet i familievirksomheden som fortjent har modtaget utallige priser for sine vævninger.

Bag pudern’es design står Egill Jacobsen (1910-1998) . Egill Jacobsen var kunstmaler og er kendt som maskemaler. Inspiration til hans maskebilleder hentede han i Paris i 30’erne hvor han også mødte han Picasso. Dette møde gjorde stort indtryk på ham og ændrede hans måde at male på.

Egill Jacobsen var med til at grundlægge COBRA, som fik stor betydning for moderne, abstrakt kunst. Masken blev I COBRA-kunsten et billede på menneskets dybeste tanker og drifter, de psykologiske lag og sindsstemninger.

Brand

Poulin Design

Poulin Design
Poulin Puder

,

preloader