fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Traburet – Via Cph

From: 4.995 DKK 3.995 DKK

Traburet – Via Cph

Producent:
Via Cph

Designer:
Anders Nørgaard Studio

Materialer:
Massivt træ
Sortlakeret stål

Dimensioner:
Højde   65 cm
Bredde 38 cm
Dybde  32 cm

 

FORUDBESTIL NU OG SPAR 20%
Du får nu muligheden for at forudbestille din nye TRABURET med en eksklusiv rabat på 20%. Vi synes det skal kunne betale sig at være en ægte “first-mover”, og derfor kvitterer vi med en introrabat til de hurtige.

Som noget helt specielt lancerer vi TRABURET i en nummereret udgave (FIRST EDITION). De første 500 stk. vil blive produceret med et unikt nummer fra 1 til 500. Er du en af de første, vil du have din helt egen version af TRABURET. Den nummererede udgave af TRABURET sælges efter først til mølle-princippet.

Traburet – Via Cph

Traburet – Via Cph. Inspiration til denne skønne traburet fandt designeren Anders Nørgaard 1960’ernes velkendte ”trappe-taburet”. Han har skabt et multifunktionsmøbel, der kombinerer nordisk minimalisme og familievenlig praktik.
Det slanke stålstel er udført på de mest avancerede stålbearbejdningsmaskiner for at sikre, at trappefunktionen føles lækker og kan klare hverdagens brug. Der er lagt kærlig omhu i at det grafiske spil, der opstår mellem trappe og taburet, får
sit helt eget kunstneriske narrativ.

For enhver familie vil brugsværdien være åbenlys, og den nostalgiske forbruger vil straks blive ført tilbage i tiden til en mindre kompliceret verden

Traburetten fås i lighed med deres øvrige møbler selvfølgelig fås med trin i forskellige træsorter, eg olie, eg hvidolie og eg røget. Proportionerne er yderst veldefinerede. I udklappet samt ikke mindst sammenklappet stand minder traburetten om et nøje defineret modulsystem.

Højden på 65 cm indbyder til, at traburet kan bruges ved køkkenøen eller som en ekstra siddeplads. Trappefunktionen er praktisk i mange situationer, hvor der er vertikale udfordringer. Brug traburet som trappestige, blomsteropsats eller opsats til øvrige klenodier. Det er alene fantasien som sætter grænser.

Se flere møbler fra Via Cph ved at klikke her.

Eller klikke ind på Via Cph egen hjemmeside her. Vi kan bestille alt hjem til dig.

Brand

Via Cph

Variant

, , ,

preloader