fbpx

Vipp 488 Lounge Stol – Udstillingsmodel

9.100 kr.

På lager

Vipp 488 Lounge Stol – Udstillingsmodel

Producent:
Vipp

Materiale:
Mørkbejdset Olieret Eg, Finér, Læder, Papirsnor

Størrelse:
H70 cm, B74 cm, D66 cm. Siddehøjde: 37 cm 

Farver:
Mørk Eg/Sort

Vipp 488 Lounge Stol – Udstillingsmodel

Vipp 488 Lounge Stol – Udstillingsmodel, er et stilfuldt og elegant møbel, som giver både en komfortabel hvileplads, men også et dekorativt møbel. Lænestolen er fremstillet af en solid egetræsramme, med et sæde polstret med sort læder. Ryggen på stolen er håndflettet af papirsnor, som giver stolen et udtryksfuldt design.

Vipp 488 lounge stol er dekorativ og yderst nem at bruge i indretningen. Brug lænestolen i dagligstuen, på kontoret eller hvor der er brug for et smuk siddeplads.

Hvis man tror, at Vipp kun har produceret én spand, så tager man fejl. Siden lanceringen af den første spand er sortimentet blot blevet større og større. Den originale spand kan i dag købes i fem forskellige størrelser. Derudover er produktporteføljen blevet udvidet med nye produkter til køkken og badeværelse. Chefdesigneren hos Vipp hedder Morten Bo Jensen, og han står bag mange af de nye produkter.

Vipp er en producent, som udbyder funktionelle og karakteristiske produkter, hvor der er blevet anvendt unikke fremstillingsprocesser og udelukkende materialer i høj kvalitet. Vipp producerer tidsløse produkter, som vil passe i langt de fleste danske hjem.

 

Du kan se hele møbel kollektionen fra Vipp ved at klikke her.

Du kan altid ringe eller skrive til os og få et tilbud på det ønskede møbel du er interesseret i. Tlf. 5252 6452

Du kan også se flere produkter fra Vipp på vores hjemmeside ved at klikke her.

 

Størrelse

, , ,

Farve

, , , , ,

Brand

Vipp

Vipp

preloader