fbpx

Fermob Bellevie Sunlounger Cotten White

14.520 kr.

Fermob Bellevie Sunlounger

Producent:
Fermob

Materialer:
Stel:
Aluminium
UV-resistent lak

Betræk:
Sunbrella®-stof

Mål
Længde 200 cm
Bredde     74 cm

Farve:
Stel Cotten White
Stof Off White

 

Så frem du ønsker anden farve, skrives det blot i kommentarfeltet.

Fermob Bellevie Sunlounger

Fermob Bellevie Sunlounger er navnet på denne komfortable solvogn. Denne blidt buede liggestol tilbyder, som med hele Bellevie-kollektionen, tre positioner, inklusive en helt flad position. Hvis du bare vil slappe af eller få en snak, så hæv ryglænet på din førsteklasses liggestol. Nyd komforten ved dens madras, lavet af høj elastisk, artikuleret polyurethanskum, og dens betræk kan tages af og vaskes i maskinen. Sæt pris på blødheden af ​​dets Sunbrella®-stof, et 100% opløsningsfarvet udendørsbetræk i akryl, der er modstandsdygtigt over for pletter, skimmelsvamp, rifter og slid.

Rammen i 100 % aluminium på din højkvalitets solseng er ultra resistent og kan modstå enhver situation, selv ved havet. En smart lille detalje, der gør hele forskellen: Et skridsikkert mønster under madrassen på din chaiselong hjælper med at holde den på plads på stellet og forhindrer den i at glide. Denne fransklavede chaiselong lover dig timevis af fornøjelse på dit pooldæk. Luk øjnene og bliv transporteret… Forestil dig selv på denne liggestol, og for optimal komfort, forkæl dig selv med nakkestøtten fra samme kollektion, specielt designet til at fastgøres på madrassen. 

Fermob Bellevie Sunlounger fås i udvalgte Fermob farver ved at klikke her.

 

Havemøbler fra Franske Fermob

Når man snakker om havemøbler, kommer man sjældent udenom Fermob, en af de store producenter på verdensplan. Siden 1989 har Bernard Reybier stået i spidsen for den franske producent af Fermob og virksomheden er siden vokset til en stor virksomhed. Fermob leverer havemøbler både til privat- og til kontraktmarkedet i store dele af verdenen. Fermob havemøbler er bliver produceret i Frankrig.

Fra råmaterialer til færdigt produkt bliver møblerne nøje gennemgået for at sikre den kvalitet af havemøbler, som Fermob ønsker at levere til kunderne. Møblerne, bliver produceret enten i jern eller aluminium og med pulverlakeret overflade. De flotte møbler fås i mere end 20 forskellige farver. Ligeledes tilbydes et utal af forskellige serier.

Fermob – mest kendt serier

Du har sikkert set og måske endda haft fornøjelsen af at sidde i en af Bistro stolene ved et Bistro bord Bistro serien. Bistro stolen er den kendte, klassiske franske foldestol, som blev brugt af limonade sælgere i Frankrig. Stolen kunne nemt foldes sammen og tages med rundt hvilket var helt optimalt for gadesælgerne.

Og har du besøgt Jardin du Luxembourg i Paris, har du helt sikkert også set Fermob havemøblerne af samme navn. Fermob producerer nemlig stadig Luxembourg havemøblerne som pryder denne have. En flot serie af havemøbler i aluminium i mere end 20 farver. Luxembourg serien omfatter stole, borde, bænk og meget mere, se blot her
Fermob Farver 2

, , , , , , ,

Brand

Fermob

Søger du en Fermob vare du ikke ser online, så kontakt os endelig på Tlf. 5252 6452

preloader