fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Delphi 4511 Sofa 240cm Steelcut

50.200 kr. From: 37.650 kr.

Delphi 4511 Sofa 240cm Steelcut

Producent
Fredericia Furniture

Designer
Hannes Wettstein

Materiale
Steelcut Trio 3 fra Kvadrat.
90 % ny uld og 10 % nylon

Størrelse
Længde 240 cm
Dybde       85 cm
Højde         66 cm
Sædehøjde  37 cm

Delphi sofaen kan fås i alle Steelcut Trio
farver se dem gerne her –  Steelcut Trio

 

Delphi 4511 Sofa 240cm Steelcut

Delphi 4511 Sofa 240cm Steelcut Delphi er at finde i det stilige sofakoncept serie med 11 forskellige moduler at vælge mellem. Denne mangfoldighed medfører nem tilpasning til den enkeltes behov for hvile- og siddepladser. Delphi sofaer er ensbetydende med kvalitet, minimalistisk design samt smukke polstringsdetaljer. Alle Delphi sofaer udstråler excellent, elegant håndværk som på fineste vis passer ind i de fleste moderne hjem.

Delphi Sofaen har en dynamisk opbygning og raffinerede detaljer, bl.a. i form af to dybder i sædet og tykkelser i ryg-/armlæn.

Om Hannes Wettstein (1958 – 2008)

Hannes Wettstein regnes blandt de mest innovative og anerkendte designere i Schweiz. I 1991 Grundlagde han sit eget firma som hurtigt voksede sig stor med opgaver bl.a lokalt og internationalt.

Siden døden i 2008 har hans studio Hannes Wettstein ført hans arbejde videre som i dag omkring 10 designere der skaber alt interiør, møbler, belysning & forskellige produkter.

Fredericia Furniture

Fredericia har været tidsløs siden 1916, en gigant indenfor dansk møbeldesign. Læs mere om producenten Fredericia Furniture her Fredericia producerer arkitekttegnede kvalitetsmøbler med en lang levetid.  Mange af deres møbler er kendt for at gå i arv gennem generationer. Deres helt grundlæggende kvalitetskrav giver deres møbler en indbygget levedygtighed, og kræver i øvrigt respekt for de anvendte naturmaterialer.

Se nogle af de øvrige Delphi sofaer her Delphi sofaer

Steelcut Trio farve

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Brand

Erik Jørgensen

preloader