fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Fermob Luxembourg Chair

From: 2.195 kr.

Fermob Luxembourg Chair

Design:
Frédéric Sofia for Fermob.

Materiale:
Stel lavet af aluminium, lakeret med anti-UV lak.

Mål:
H 88 x B 52 x D 57 x SH 49 cm.

Se mere om dette års farver her:  Farver

 

 

Fermob Luxembourg Chair

Fermob Luxembourg Chair er en af de helt store bestsellere. Stolen deler navn med den berømte have i Paris.

Fermob Luxembourg Chair stel er i aluminium, hvilket gør den lettere end de andre stole i serien.UV-behandlingen stolen har fået, gør den ekstrem vejrbestandig. Stolen  er foldbar hvorfor den er ekstrem nem at stable.

Den fås i over 20 skønne, forskellige Fermob farver. Se mere om dette års farver her:  Farver

 

Havemøbler fra Franske Fermob

Når man snakker om havemøbler, kommer man sjældent udenom Fermob, en af de store producenter på verdensplan. Siden 1989 har Bernard Reybier stået i spidsen for den franske producent af Fermob og virksomheden er siden vokset til en stor virksomhed. Fermob leverer havemøbler både til privat- og til kontraktmarkedet i store dele af verdenen. Fermob havemøbler er bliver produceret i Frankrig.

Fra råmaterialer til færdigt produkt bliver møblerne nøje gennemgået for at sikre den kvalitet af havemøbler, som Fermob ønsker at levere til kunderne.Møblerne, bliver produceret enten i jern eller aluminium og med pulverlakeret overflade. De flotte møbler fås i mere end 20 forskellige farver. Ligeledes tilbydes et utal af forskellige serier. Så der er virkelig mange valgmuligheder inden for det store havemøbelprogram og du er derrmed sikker på, at du kan finde en farve og stil der passer til dine ønsker.

Fermob er mest kendt for deres Bistro og Luxembourg serie

Du har sikkert set og måske endda haft fornøjelsen af at sidde i en af Bistro stolene ved et Bistro bord Bistro serien. Bistro stolen er den kendte, klassiske franske foldestol, som blev brugt af limonade sælgere i Frankrig. Stolen kunne nemt foldes sammen og tages med rundt hvilket var helt optimalt for gadesælgerne.

Og har du besøgt Jardin du Luxembourg i Paris, har du helt sikkert også set Fermob havemøblerne af samme navn. Fermob producerer nemlig stadig Luxembourg havemøblerne som pryder denne have. En flot serie af havemøbler i aluminium i mere end 20 farver. Luxembourg serien omfatter stole, borde, bænk og meget mere, se blot her
Fermob Farve

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Brand

Fermob

Søger du en Fermob vare du ikke ser online, så kontakt os endelig på Tlf. 5252 6452

preloader