fbpx

Montana Chairik 101

1.397 kr.

Montana Chairik 101

Producent:
Montana

Designer:
Erik Magnussen

Farver:
4 Montana-farver

Materialer
Plastik sæde
Stellet blankforkromet

Mål:
H 74 x SH 45 x D 54 x B 50 cm

Farver:
Black, Beetroot, Flint eller Amber.

Skriv i kommentarfeltet ved bestilling hvilken farve du ønsker.

Kontakt os for mere information om hvad der kan komme på.

Montana Chairik 101

Montana Chairik 101 er en stabelbar, komfortabel stol med solid støtte. Stolen fås i 4 forskellige farver genbrugt plastik og i tre polstrede udgaver. Kontakt os for mere information om hvad der kan komme på.

Chairik 101 er en stabelbar stol med fire ben designet af Erik Magnussen. Stolen er ideel til kantiner, restauranter, konferencelokaler og undervisningsmiljøer. Uanset hvilken vinkel du du ser stolen fra, så er den designet med øje for æstetik og har et komplet og enkelt design. Chairik 101 fås med en skal i 100% genbrugt polypropylen og i 8 Montana-farver (+ 1 finér). Stolen fås fuldpolstret eller med polstret sæde eller inderside, i stof eller læder. Med Chairiks on/off-sædepolstring kan du ubesværet ændre stolens look. Stellet er blankforkromet 16 mm rør. Med en stabelevne på op til 45 stole på en vogn, kan du opbevare op til 1000 stole på kun 14 kvadratmeter. Til Chairik-serien tilbyder Montana tilbehør som stabelvogn, transportvogn, skriveplade, aftagelig koblingsbeslag, stoleophæng og glidere. Mål: H 74 x SH 45 x D 54 x B 50 cm

Erik Magnussen (1940-2014) blev uddannet keramiker i 1960 og fik hurtigt arbejde ved den danske porcelænsfabrik Bing & Grøndal. I slutningen af 70’erne skabte han den ikoniske Stelton termokande, der nu er synonym med Erik Magnussen.

Et af nøgleordene for Erik Magnussens design er enkelthed – intet er overflødigt. Erik havde et pragmatisk syn på design: frem for alt skulle design være funktionelt og holdbart.

Chairik-stolen er et arketypisk eksempel på simplicitet: med en todimensionel, let produceret skal, opnåede Erik et højt niveau af komfort og design.

Farver skabt med omtanke for miljøet
Montana har siden 2007 udelukkende anvendt vandbaserede lakker, som ikke indeholder sundheds- og miljøskadelige opløsningsmidler. For nylig opnåede Montana EU-Blomsten, hvilket gør virksomheden blandt de første møbelbrands i Europa med det officielle europæiske miljømærke. EU-Blomsten inkluderer hele Montana Systemet, CO16 og Montana Free Reolsystemet. Montana er desuden tildelt Indeklimamærket af Teknologisk Institut.

Det familieejede Montana Furniture har siden 1982 leveret personlig opbevaring til familier på tværs af generationer. Det danske high-end møbelbrand blev etableret af Peter J. Lassen, som også skabte det modulære Montana System. I dag er virksomheden ledet af Peters søn, Joakim Lassen, der er femte generation i møbelfamilien og oldebarn af fabrikant Fritz Hansen.

 

Du kan læse mere om designeren bag Montana her Peter J. Lassen

 

Ben / Ophæng

, ,

Brand

Montana

Montana

preloader