fbpx

Kategorier: ,

ATBO Cocoon Dining chair i Smoked Oak

6.150 kr.

På lager

ATBO Cocoon Dining chair i Smoked Oak

Producent:
Atbo

Dimensioner:
H. 80 x B. 60 x D. 52 cm.

Materialer:
Røget eg m/sort overflade behandlet læder

 

ATBO Cocoon Dining chair i Smoked Oak

ATBO Cocoon Dining chair i Smoked Oak. Cocoon-spisebordsstolen fås i 6 forskellige priskategorier afhængigt af det valgte polstermateriale. Den kombination vi har udvalgt her er ATBO Cocoon Dining chair i Smoked Oak. Kontakt venligst os for pris på tlf. 52526452. Cocoon-familien er en designfamilie, der udvisker grænsen mellem møbler og arkitektur. Den er inspireret af den organiske modernisme fra 60’erne, hvor bløde og skulpturelle former smelter sammen. Vores mission har været at skabe nye ikoner. Tidløse, men stadig legende designs, der passer både i hjemmet og udenfor hjemmet. Størrelse H80 B60 D52.

Atbo blev grundlagt tilbage i 1967 og er kendt af mange for sin fine møbler i dansk design, højst mulig kvalitet i mange forskellige ædle træsorter.

Vi kan bestille alt hjem fra ATBO. Find inspiration af ATBOs produkter ved at klikke her.

ATBO er mere end en bogreol. ATBO er historie, opbevaringsløsninger og dansk møbelsnedkeri i topklasse. Siden ATBO blev grundlagt i 1967 har deres ambition været at skabe møbler af højeste kvalitet, designet og fremstillet i Danmark.

ATBO
startede med den nu berømte møbelsnedker-bogreol i eksklusive træsorter. Bogreolen repræsenterer vores DNA. Det er en klassiker, der er blevet brugt til opbevaring af bøger og genstande i generationer. Fremadrettet bevarer vi det enkle modernistiske udtryk, som bogreolen blev født med, og inviterer den ind i fremtiden med nyt tilbehør. Med få tilpasninger kan du nu opnå en række forskellige udtryk og en højere grad af mobilitet, hvilket gør det nemt at integrere bogreolen i din fleksible boligindretning.

ATBO fortsætter sin rejse, mens de arbejder ambitiøst og flittigt sammen med deres møbelsnedkere og designere for at supplere deres brand med yderligere møbelkollektioner. Traditionelt håndværk, udsøgte materialer og en holdbar æstetik er fortsat kerneværdierne, når de fortsætter med at skabe møbler med potentiale til at gå i arv i generationer.

Farve

Ebony Black, Orchid White, Palm Green

Brand

ATBO

preloader