Varekategori:

Cane-Line – Sense 3 pers. sofa – Natur

20.499,00 DKK

På lager

Cane-Line – Sense 3 pers. sofa – Natur

Design:
Foersom & Hiort-Lorenzen

Producent:
Cane-Line

Materiale:
R
attan fås i natur og hvid malet. Stoffet er både hårdfør, modstår varme, er allergivenligt og let at holde rent og vedligeholde. Kun til indendørs brug.

Farve:
Natur rattan
Hynder i sense off-white

Størrelse:
Mål: Højde: 77 cm.
Længde 224 cm.
Bredde 90 cm.
Sædehøjde: 40 cm.

Sense er en elegant og rummelig sofa, håndlavet af det unikke, miljøvenlige natur rattan.
Kun til indendørs brug.

Sense sofa har et karakteristisk og særpræget – næsten skulpturelt look, som passer ind i alle typer af indretning. Dens luftige design og næsten transparente ryg gør Sense sofaen unik og smuk at se på fra alle vinkler. Den multifunktionelle Sense sofa kan anvendes på mange forskellige måder. De løse ryghynder kan placeres på forskellige måder – og pludselig kan Sense sofaen forvandles fra en elegant sofa til en moderne seng eller endda til en persisk inspireret divan. Sense sofaen kan endda bruges som en ekstra gæsteseng, til når venner eller familie skal overnatte. Følg din egen fornemmelse og nyd denne elegante sofa, ligesom du vil have den. Sense sofa er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen.

De komfortable sæde og ryghynder fås i det eksklusive Swipe stof fra Cane-line, som på en gang giver  et komfortabelt og blødt touch og en nem og let rengøring med et minimum af vedligehold. Brand

Cane-line

Cane-line

preloader