Conic 2 pers. sofa venstre inkl. hyndesæt – Cane-Line

16.999,00 DKK

På lager

Conic 2 pers. sofa venstre inkl. hyndesæt. 

Design:
Foersom & Hiort-Lorenzen.

 

Størrelse:
Bredde: 140 cm
Dybde: 82 cm
Højde: 74 cm
Sædehøjde: 42 cm

 

Producent:
Cane-line.

Farve:
Brun.

 

Materiale:
Polyester.
Aluminuim.

Dette to personers modul giver gode muligheder for at skabe det perfekte udendørs loungeområde. Det kan bruges som en enkeltstående chaiselong eller være en del af en større Conic lounge gruppe. Uanset hvordan du vælger at bruge din Conic sofa, er komforten optimal og designet med henblik på fleksibilitet.

På grund af den lette aluminiumsramme kan modulet nemt flyttes rundt, og systemets fleksibilitet betyder, at du kan skabe en afslappende “rede” med dyb siddekomfort eller en klassisk lounge sofa.

Alle Conic lounge moduler leveres med vejrbestandige hynder, som hurtigt tørrer efter en regnbyge, så du kan nyde dine lounge havemøbler.

Det innovative design bag Conic serien betyder, at disse moduler fungerer godt i mange forskellige omgivelser. Conic er designet af den erfarne design duo Foresom & Hiort-Lorenzen, som har brugt mange timer på at udvikle konceptet. Conic leveres med mange små designelementer, som højner det samlede indtryk. Detaljerne på de vejrbestandige hynder understøtter det luksuriøse look, og den unikke ramme er et udtryk for håndværk på allerhøjeste niveau.  

Brand

Cane-line

Cane-line

preloader