Conic extension stol / sofa modul inkl. hyndesæt – Cane-Line

10.399,00 DKK

På lager

Conic Extension stol / sofa modul inkl. hyndesæt. 

Design:
Foersom & Hiort-Lorenzen.

 

Størrelse:
Bredde: 80 cm
Dybde: 82 cm
Højde: 74 cm
Sædehøjde: 42 cm

 

Producent:
Cane-line.

Farve:
Brun.

 

Materiale:
Polyester.
Aluminuim.

Dette modul er designet til at kunne udvide Conic seriens modulære sofasystem i det uendelige. Enkelt modulet leveres med et smart samlingssystem, som gør det nemt at klikke modulerne i Conic lounge havemøbel serien sammen. Modulet kan også bruges som en enkeltstående loungestol, og dette giver derfor endnu flere muligheder, hvis du senere ønsker at sætte modulerne sammen på en anden måde.

Ligesom de andre moduler leveres enkeltmodulet med vejrbestandige hynder, så du kan nyde dine lounge havemøbler til fulde. Alle hynder er designet til udendørs brug og har et smart drænsystem, som lader regnvand løbe væk. Drænet fungerer optimalt, når hynderne sættes lodret. Vandet drænes også, når de er placeret normalt, men det vil da tage lidt længere tid at tørre.

Conic serien er udviklet med stor omhu og øje for detaljen for at skabe optimal komfort. Puderne er resultatet af mange timers arbejde og mange prototyper, som alle er testet af designerne og Cane-lines design team.

Hvis Conic modulerne bruges i det mere fugtige og kolde klima på den nordlige halvkugle, anbefales det at købe et havemøbelovertræk eller gemme puderne indendørs om vinteren for at gøre det nemmere at rengøre dem til næste sæson. Puderne kan f.eks. rengøres med en blød vandstråle og sættes lodret for at tørre.

Brand

Cane-line

Cane-line

preloader