fbpx

Kategori:

Edge dining havestol m/armlæn – Cane-Line

3.899 kr.

Edge dining havestol m/armlæn.

 

Design:
Strand+Hvass.

Størrelse:
Bredde: 59 cm
Dybde: 60 cm
Højde: 83 cm
Sædehøjde: 46 cm

Producent:
Cane-line.

Farve:
Antracit.

Materiale:
Rep fiber.
Aluminuim.

Den smarte Edge havestol er resultatet af en lang og æstetisk designprocess, hvor designerne Strand+Hvass har fokuseret på funktionalitet og ypperlig komfort. Havestolen er konstrueret på en stærk aluminiumsramme, som giver stolen høj stabilitet og samtidig et skarpt og moderne design udtryk. Edge havestolen kan stables og passer derfor perfekt til steder, hvor opbevaringspladsen er begrænset.

Stolen er flettet med Cane-lines nye “ROPE” fiber. Fiberen er let at rengøre og føles naturlig og behagelig at sidde på. Edge havestolen passer perfekt til Edge havebordet, der lige som stolen er designet af den danske design duo Strand+Hvass.

Brand

Cane-line

Cane-line er en dansk designvirksomhed med 30 års erfaring med fremstilling af funktionelle og komfortable Indoor og Outdoor møbler. Virksomhedens slogan er ”Life Made Comfortable”, hvilket går igen i alle aspekter af deres designs. Møblerne har både en stor slidstyrke, robusthed samt en harmonisk stil, der inviterer til hygge og nærvær. Cane-line er i dag repræsenteret i over 90 lande og er en af Danmarks førende producenter af fletmøbler mv. De er kendt for at lægge vægt på designet, funktionen og fuldendt komfort.

preloader