fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Fermob 207x100cm Luxembourg Bord

From: 11.650 kr.

Fermob Luxembourg Bord 207x100cm

Design:
Fermob.

Materiale:
Lakeret aluminium.

Mål:
H 74 x B 100 x L 207 cm. 8 pers. bord.

Se mere om dette års farver her:  Farver

Nyhed: Køb Cover til dit bord ved at klikke her: 

 

Fermob Luxembourg Bord 207x100cm

Fermob Luxembourg Bord 207x100cm er et af de mange borde som kan fås i Fermob Luxembourg serien og har plads til 8 personer. Det’s stel af aluminium medfører at bordet er let at løfte og håndtere. Bordpladen er aftageligt og dermed nem at rengøre og vedligeholde.

Luxembourg serien, der blev et hit da den blev lanceret, er opkaldt efter den berømte have af samme navn i Paris.

Fermob Luxembourg Bord 207x100cm fås i over 20 skønne, forskellige farver. Se mere om dette års farver her:  Farver

Havemøbler fra Franske Fermob

Når man snakker om havemøbler, kommer man sjældent udenom Fermob, en af de store producenter på verdensplan. Siden 1989 har Bernard Reybier stået i spidsen for den franske producent af Fermob og virksomheden er siden vokset til en stor virksomhed. Fermob leverer havemøbler både til privat- og til kontraktmarkedet i store dele af verdenen. Fermob havemøbler er bliver produceret i Frankrig.

Fra råmaterialer til færdigt produkt bliver møblerne nøje gennemgået for at sikre den kvalitet af havemøbler, som Fermob ønsker at levere til kunderne. Møblerne, bliver produceret enten i jern eller aluminium og med pulverlakeret overflade. De flotte møbler fås i mere end 20 forskellige farver. Ligeledes tilbydes et utal af forskellige serier. Så der er virkelig mange valgmuligheder inden for det store havemøbelprogram og du er derrmed sikker på, at du kan finde en farve og stil der passer til dine ønsker.

Fermob er mest kendt for deres Bistro og Luxembourg serie

Du har sikkert set og måske endda haft fornøjelsen af at sidde i en af Bistro stolene ved et Bistro bord Bistro serien. Bistro stolen er den kendte, klassiske franske foldestol, som blev brugt af limonade sælgere i Frankrig. Stolen kunne nemt foldes sammen og tages med rundt hvilket var helt optimalt for gadesælgerne.

Og har du besøgt Jardin du Luxembourg i Paris, har du helt sikkert også set Fermob havemøblerne af samme navn. Fermob producerer nemlig stadig Luxembourg havemøblerne som pryder denne have. En flot serie af havemøbler i aluminium i mere end 20 farver. Luxembourg serien omfatter stole, borde, bænk og meget mere, se blot her

Fermob Farve

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Brand

Fermob

Søger du en Fermob vare du ikke ser online, så kontakt os endelig på Tlf. 5252 6452

preloader