fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Fermob Cocotte Stool

From: 885 kr.

Fermob Cocotte Stool

Producent:
Fermob

Materiale:
Stål
UV-resistent lak

Mål:
Mål: Ø 34 x H 45 cm.

Se mere om dette års farver her:  Farver

 

Fermob Cocotte Stool

Fermob Cocotte Stool er fremstillet i stål. Skamlen er perfekt at bruge som ekstra siddeplads rundt om et bord, og kan desuden også anvendes som et lille sidebord.

Skamlen er håndlavet i Frankrig, og er blevet behandlet med UV-resistent lak, hvilket gør møblet meget holdbart.

Det praktiske lille havemøbel fås i mange farver. Fermob har designet skamlen i et enkelt design og med et let stel, som gør det nemt at flytte rundt med.

Cocotte Stool fås i alle de skønne, forskellige Fermob farver. Cocotte fås også i en anden udgave se det her

Mål: Ø 34 x H 45 cm.

  • 2 års garanti
  • Håndlavet i Frankrig
  • UV-resistent lak
  • Vælg mellem mange farver

 

Havemøbler fra Franske Fermob

Når man snakker om havemøbler, kommer man sjældent udenom Fermob, en af de store producenter på verdensplan. Siden 1989 har Bernard Reybier stået i spidsen for den franske producent af Fermob og virksomheden er siden vokset til en stor virksomhed. Fermob leverer havemøbler både til privat- og til kontraktmarkedet i store dele af verdenen. Fermob havemøbler er bliver produceret i Frankrig.

Fra råmaterialer til færdigt produkt bliver møblerne nøje gennemgået for at sikre den kvalitet af havemøbler, som Fermob ønsker at levere til kunderne. Møblerne, bliver produceret enten i jern eller aluminium og med pulverlakeret overflade. De flotte møbler fås i mere end 20 forskellige farver. Ligeledes tilbydes et utal af forskellige serier. Så der er virkelig mange valgmuligheder inden for det store havemøbelprogram og du er derrmed sikker på, at du kan finde en farve og stil der passer til dine ønsker.

Fermob Farve

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Brand

Fermob

Bemærk venligst Per februar 2023: Leveringstid på Fermob ca 5-6 uger

preloader