fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Fermob Dune Premium Armstol

From: 2.035 kr.

Fermob Dune Premium Armstol

Producent:
Fermob

Materiale:
Batyline® OTF : ISO/DUO
UV-resistent lakeret stål

Mål:
Højde      86.0 cm
Bredde    45,5 cm
Dybde     40,0 cm

Farve:
9 farver

Fermob Dune Premium Armstol

Fermob Dune Premium Armstol er navnet på denne stol, designet af Pascal Mourgue, der igennem samfulde to år beskæftigede sig med videreudviklingen for at opnå lige netop
den spænding i materialet som resulterer i optimal, eksklusiv siddekomfort.

Resultatet blev naturligvis også implementeret i hans design af Dune Sunlounger. Fermob Dune Premium stol er nyfortolkningen af Fermob’s kendte Bistro stol og som
forener den uundgåelige lattestol’s enkelhed med håndterbarhed, ekstraordinær lethed og ikke mindst naturlig, behagelig komfort.

Fermob Dune Premium stol fås i udvalgte farver.

Havemøbler fra Franske Fermob

Når man snakker om havemøbler, kommer man sjældent udenom Fermob, en af de store producenter på verdensplan. Siden 1989 har Bernard Reybier stået i spidsen for den franske producent af Fermob og virksomheden er siden vokset til en stor virksomhed. Fermob leverer havemøbler både til privat- og til kontraktmarkedet i store dele af verdenen. Fermob havemøbler er bliver produceret i Frankrig.

Fra råmaterialer til færdigt produkt bliver møblerne nøje gennemgået for at sikre den kvalitet af havemøbler, som Fermob ønsker at levere til kunderne.Møblerne, bliver produceret enten i jern eller aluminium og med pulverlakeret overflade. De flotte møbler fås i mere end 20 forskellige farver. Ligeledes tilbydes et utal af forskellige serier. Så der er virkelig mange valgmuligheder inden for det store havemøbelprogram og du er derrmed sikker på, at du kan finde en farve og stil der passer til dine ønsker.

Fermob er mest kendt for deres Bistro og Luxembourg serie

Du har sikkert set og måske endda haft fornøjelsen af at sidde i en af Bistro stolene ved et Bistro bord Bistro serien. Bistro stolen er den kendte, klassiske franske foldestol, som blev brugt af limonade sælgere i Frankrig. Stolen kunne nemt foldes sammen og tages med rundt hvilket var helt optimalt for gadesælgerne.

Og har du besøgt Jardin du Luxembourg i Paris, har du helt sikkert også set Fermob havemøblerne af samme navn. Fermob producerer nemlig stadig Luxembourg havemøblerne som pryder denne have. En flot serie af havemøbler i aluminium i mere end 20 farver. Luxembourg serien omfatter stole, borde, bænk og meget mere.

Fermob Farver 2

, , , , , , , ,

Brand

Fermob

Søger du en Fermob vare du ikke ser online, så kontakt os endelig på Tlf. 5252 6452

preloader