fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Fermob Surprising Chair

2.370 DKK

Fermob Surprising Chair

 

Design:
Harald Guggenbichler for Fermob.

Materiale:
Pladestål

Mål:
B 49 cm
D 50 cm
H 81cm.
(SH 48) cm

Se mere om dette års farver her:  Farver

 

 

Fermob Surprising Chair

Fermob Surprising Chair er til alle os som elsker at sætte kulør på haven.

Dens elegante stol til inden- og udendørs brug, hvor op til 10 stole kan stables oven i hinanden.

Den elegante og moderne Surprising-stol fra Fermob er lavet af ståltråd og laserskåret pladestål. Den lette konstruktion gør det nemt at løfte og flytte rundt med Surprising-stolen.

Den ergonomiske form gør Surprising-stolen overraskende behagelig. Stolene har fået en ultrahøj beskyttelsesbehandling af Fermob, så de uden problemer kan stå udendørs. Stolen er også belagt med en UV-beskyttende pulverlak.

Fermob tilbyder Surprising-stolen af designer Harald Guggenbichler i forskellige farver.

Se mere om dette års farver her:  Farver

Havemøbler fra Franske Fermob

Når man snakker om havemøbler, kommer man sjældent udenom Fermob, en af de store producenter på verdensplan. Siden 1989 har Bernard Reybier stået i spidsen for den franske producent af Fermob og virksomheden er siden vokset til en stor virksomhed. Fermob leverer havemøbler både til privat- og til kontraktmarkedet i store dele af verdenen. Fermob havemøbler er bliver produceret i Frankrig.

Fra råmaterialer til færdigt produkt bliver møblerne nøje gennemgået for at sikre den kvalitet af havemøbler, som Fermob ønsker at levere til kunderne.Møblerne, bliver produceret enten i jern eller aluminium og med pulverlakeret overflade. De flotte møbler fås i mere end 20 forskellige farver. Ligeledes tilbydes et utal af forskellige serier. Så der er virkelig mange valgmuligheder inden for det store havemøbelprogram og du er derrmed sikker på, at du kan finde en farve og stil der passer til dine ønsker.

Fermob er mest kendt for deres Bistro og Luxembourg serie

Du har sikkert set og måske endda haft fornøjelsen af at sidde i en af Bistro stolene ved et Bistro bord Bistro serien. Bistro stolen er den kendte, klassiske franske foldestol, som blev brugt af limonade sælgere i Frankrig. Stolen kunne nemt foldes sammen og tages med rundt hvilket var helt optimalt for gadesælgerne.

Og har du besøgt Jardin du Luxembourg i Paris, har du helt sikkert også set Fermob havemøblerne af samme navn. Fermob producerer nemlig stadig Luxembourg havemøblerne som pryder denne have. En flot serie af havemøbler i aluminium i mere end 20 farver. Luxembourg serien omfatter stole, borde, bænk og meget mere, se blot her

Brand

Fermob

Bemærk venligst
Per februar 2023: Leveringstid på Fermob ca 5-6 uger

Fermob Farve

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

preloader