fbpx

Kategori:

Guardian Ædeltraesolie

159 kr.

Guardian Ædeltræsolie

Producent:
Guardian

Indhold:
600 ml

Vejledning:
Påfør ædeltræsolien i træets åreretning med en blød fnugfri klud eller svamp.
Guardian ædeltræsolie indeholder ikke terpentin eller andre opløsningsmidler, og har derfor en længere tørretid end andre olier.
Det anbefales at anvende produktet 4-6 gange om året.
Ædeltræsolien er testet af Teknologisk Institut og er blevet tildelt “Indeklimamærket”.

Guardian Ædeltræsolie

Guardian Ædeltræsolie er fremstillet til behandling af hårdttræ, såsom bøg, ask, eg, teak, valnød og lignende. Produktet er baseret på de fineste og reneste olier og efterlader træet vandafvisende. Vi anbefaler regelmæssig pleje, for at bevare træet beskyttet mod udtørring. Produktet er terpentin fri, testet af Teknologisk Institut og tildelt Indeklimamærket.

Guardian producere brugervenlige kvalitets pleje- og vedligeholdelsesprodukter til møbelbranchen. Guardians sortiment dækker over alle produktgrupper og materialer der skal til for at vedligeholde og pleje møbler. Det rette plejeprodukt vil hjælpe materialerne med at bibeholde sine naturlige egenskaber og holdbarheden vil blive forlænget.

Guardian går ikke på kompromis med kvaliteten eller miljøet når de producere produkterne. Det betyder bl.a., at ingen af produkterne fra Guardian indeholder silikone, og alle sprayflasker bliver fremstillet med kulsyre. En stor del af produkterne fra Guardian er testet af Teknologisk Institut og er tildelt Indeklimamærket.

Du kan finde flere produkter fra Guardian på vores hjemmeside lige ved at klikke her.

 

Brand

Guardian

preloader