fbpx

Kategorier: ,

Nuura Apiales 18 messing gold

29.999 kr.

På lager

Nuura Apiales 18 messing gold

Producent:
Nuura

Designer:
Sofie Refer

Mål:
Diameter: 89 x 48 cm.
Ledningslængde: 400 cm

Materialer:
Glas (Gold)
Børstet messing
Ledningsfarve guld

Lyskilde:
Kun til indendørs brug
Fatning: 18x G9  (pærer ikke inkluderet)
Max watt: 4W, 220-240V
Energiklasse: A++ (ved brug af anbefalet lyskilde)
Kan udstyres med justerbar dæmpning

 

Nuura Apiales 18 messing gold

Nuura Apiales 18 messing gold er en lysekrone med referencer til den vilde nordiske natur. Med inspiration fra skærmblomsten udfolder de børstede messingarme sig som blomsterstilke. Hvorfra et varmt og legende lys spredes gennem 18 mundblæste optikglas i transparent guld. Denne lysekrone fra Nuura kommer til sin ret, når den installeres som midtpunkt i større rum som f.eks. foyeren, i stuen eller over et stort spisebord.

Lysekronen har ingen integreret lysdæmper, men der er mulighed for at udstyre den med en justerbar dæmper.

Med inspiration fra blomster og gode barndomsminder, har Sofie Refer designet Apiales-kollektionen. Kollektionen består af lysekroner med 9 eller 18 mundblæste glaskupler, og kan vælges i gylden Brushed Brass finish eller den fløjlsbløde Satin Black. Fra en specialproduceret kappe folder de elegante rør sig ud som blomsterstilke, hvorfra lyset spredes med ynde og sanselighed. Velegnet til boliger, restauranter og hoteller.

Om Sofie Refer
Sofie Refer er en dansk lysdesigner, som har vundet flere internationale priser for sine design. Sofie Refer er dybt forankret i den skandinaviske designtradition. Respekt for naturen og dét at kunne se det smukke i enkelhed, som to af de mest værdifulde kvaliteter i den nordiske designtradition.

Om Nuura
Deres mål er at skabe unik og æstetisk belysning, som afspejler den overdådighed og glæde, der findes i den nordiske natur. Altid med udgangspunkt i lysekronen tilbyder Nuura belysningskollektioner, som beriger og fuldender indretningen i private hjem eller offentlige steder. Ved at kombinere elegant design, den nyeste teknologi og nøjsomt. Udvalgte materialer af høj kvalitet, stræber de efter at skabe unik kvalitetsbelysning, som har en positiv indflydelse på velbefindendet.
Grundlagt i 2017 af Sofie Refer, Nadia Lassen og Peter Østerberg.

Alle lamper kan vi få hjem og lave tilbud på ønskede. Se hele Nuuras kollektion ved at klikke her.

Brand

Nuura

preloader