fbpx

Kategorier: ,

Nuura Apiales 9 messing gold

14.999 kr.

På lager

Nuura Apiales 9 messing gold

Producent:
Nuura

Designer:
Sofie Refer

Mål:
Diameter:  59,5 cm
Længde  :  39    cm
Ledningslængde: 400 cm

Materialer:
Glas (Gold)
Børstet messing
Ledningsfarve guld

Lyskilde:
Kun til indendørs brug
Fatning: 9x G9  (pærer ikke inkluderet)
Max watt: 4W, 220-240V
Energiklasse: A++ (ved brug af anbefalet lyskilde)
Kan udstyres med justerbar dæmpning

 

Nuura Apiales 9 messing gold

Nuura Apiales 9 messing gold er navnet på denne flotte lysekrone. Designeren er Sofie Refer som i 2020 blev inspirereret af naturens skønne blomster. Lysekronens ni mundblæste glaskugler og dens specialproducerede kappe folder de elegante rør ud som blomsterstilke. Det hele fuldendes af mundblæste glaskugler som spreder lyset resulterende i fantastisk sanselighed. Apiales 9 passer ideelt over spisebordet, i soveværelset eller stuen.

Lysekronen har ingen integreret lysdæmper, men der er mulighed for at udstyre den med en justerbar dæmper.

Med inspiration fra blomster og gode barndomsminder, har Sofie Refer designet Apiales-kollektionen. Kollektionen består af lysekroner med 9 eller 18 mundblæste glaskupler, og kan vælges i gylden Brushed Brass finish eller den fløjlsbløde Satin Black. Fra en specialproduceret kappe folder de elegante rør sig ud som blomsterstilke, hvorfra lyset spredes med ynde og sanselighed. Velegnet til boliger, restauranter og hoteller.

Om Nuura
Deres mål er at skabe unik og æstetisk belysning, som afspejler den overdådighed og glæde, der findes i den nordiske natur. Altid med udgangspunkt i lysekronen tilbyder Nuura belysningskollektioner, som beriger og fuldender indretningen i private hjem eller offentlige steder. Ved at kombinere elegant design, den nyeste teknologi og nøjsomt udvalgte materialer af høj kvalitet, stræber de efter at skabe unik kvalitetsbelysning, som har en positiv indflydelse på velbefindendet.
Nuura betyder lys og ære, og med inspiration fra det nordiske lys og natur, ønsker vi at sprede kvalitetslys og glæde. Grundlagt i 2017 af Sofie Refer, Nadia Lassen og Peter Østerberg.

Alle lamper kan vi få hjem og lave tilbud på ønskede. Se hele Nuuras kollektion ved at klikke her.

Brand

Nuura

preloader