Kategorier: ,

OX-Chair EJ100

Fra: 68.240 DKK 49.995 DKK

 • Ox Chair (EJ100) fåes i forskellige lædertyper med naturlig smuk struktur og mange farver eller med Hallingdal stof fra kvadrat i forskellige farver.

  Vælg den farve læder eller stof du ønsker og se kollektionen direkte her på produktet så du er sikker på at bestille den helt rigtige OX Chair.

  Tilbud:
  Stof - Alle farver (Hallingdal): 44.500 DKK
  Cava 1 - Sort læder (Prisgruppe 1): 43.900 DKK
  Cava 1 - Andre farver (Prisgruppe 1): 49.999 DKK


  • Pris for variation: 66902 DKK

Ox Chair lænestol – Model EJ-100

Oxchair af Hans J. Wegner er en sand klassiker med en mere end 50 år lang historie
Det siges at Oxchair var Hans J. Wegners egen farvorit når han skulle sidde godt.

Design:
Hans J. Wegner år 1960.

Producent:
Erik Jørgensen.

Størrelse:
Bredde 99 cm, Dybde 99 cm, Højde 90 cm.

OX-Chair EJ100

OX-Chair er tegnet af Hans J. Wegner og er indbegrebet af dansk design. Stolen var med sin krævende konstruktion en perfekt showcase af Wegners færdigheder indenfor håndværk. Stolen er monumental i maskulinitet, organisk skulptureret og er en af de helt store klassikere forbundet med dansk design.

Hans J. Wegner og Erik Jørgensen

Hans J. Wegner er en af de største navne indenfor dansk design. Hans møbeldesign og evner indenfor håndværk er internationalt anerkendte. Han designede stolen for Erik Jørgensen, som er kendt for at lave møbler der bare holder. Deres passion for møbelhåndværk er kendetegnende for møbelfabrikken.

EJ Læderkollektion

Se farve og struktur på både stof og farve, direkte her på Olai Furniture ved at holde musen/fingeren over de forskellige farver.

ELEGANCE

Elegance er en af de smukkeste læder typer på Ox Chair EJ100, som er lavet på verdens bedste råhuder. Elegancen har en strøget overflade, der giver et skinnende og eksklusivt look. Udtrykket er poleret med en smuk dybde i farvespillet. Læderet er meget fast, hvilket giver en høj siddekomfort. Elegance har det bedste med sig fra naturen, hvorfor nakkerynker, fedtstriber og farveforskelle er en smuk detalje i læderet.

COUNTRY CLUB

Country Club er en utrolig lækker blød anilin læder. Huden har smukke naturlige mærker, der understreger det levende materiale og gør hver hud unik. Country Club er specielt fremstillet til Erik Jørgensen. Over
tid vil en smuk patina fremkomme på Ox Chair, der varierer i udtrykket afhængig af lysforhold og brug.

VEGETA

Vegeta er en anilin læder, der er vegetabilsk garvet med Mimosa bark og har en let overfladebehandling. Vegeta er en smuk naturlig læder, der føles utrolig blød med dejlig siddekomfort i ox chair. Den eksklusive læder har først en meget lys farve, men vil ændre farve med tiden til en mørkere patineret version.

COHIBA

Cohiba er en anilin læder, der er lavet på de bedste råhuder specielt udviklet til Erik Jørgensen. Læderet er vegetabilsk garvet med bark fra Tara træet i Peru. Efter garvningsprocessen har huderne en let imprægnering. Udtrykket i Cohiba læderet er meget ærligt, hvor det naturlige i materialet virkelig kommer til sin ret. Overfladen er helt glat med et flot mat look. Læderet er ikke behandlet med farvepigmenter men derimod gennemfarvet, hvilket bevirker at farvedifferencer vil forekomme og gøre din ox chair unik med tiden. Læderet er meget fast og har en høj siddekomfort.

HAVANA

Havana er en anilin læder med en smuk dybde samt en blød mat overflade der passer godt til ox chair og skaber sidde komfort. Anilin læder er det bedste fra naturen, hvorfor naturmærker såsom nakkerynker, fedtstriber og farveforskelle er en smuk detalje i læderet.

CAVA

Cava er en semianilin læder, der har et rustikt udtryk. Overfladen har en naturlig struktur og er kendetegnet ved en lang holdbarhed og modstandsdygtighed ved daglig brug.

CORONA

Corona er en semianilin læder, der er en særlig eksklusiv læder. Strukturen i overfladen er elegant og har en let skinnende effekt, der understreger det elegante udtryk. Da det er en semianilin læder gør dækfarven i læderet, at Corona er god til møbler, der bruges meget.

APACHE

En smuk semianilin læder, der kommer fra de bedste huder i Europa. Det er en læder, der på samme tid er elegant og har en jævn overflade. Ved anvendelse af din ox chair opnår man også en god siddekomfort, da det hurtigt tempererer sig efter din krop idet hudens porer er let åbne og dermed åndbare.

Brand

Erik Jørgensen

preloader