fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Primum Armstol Dynamic m.arm

From: 9.155 kr.

Primum Armstol Dynamic m.arm

Design:
Gumbo Studio Bent Hansen

Materialer:
Dynamic stel – Sort strukturlakeret aluminium eller poleret aluminium
Zenso læder  – enten farve 207 (Sort) eller 223 (Cognac)

Dimensioner:
Højde                         81    cm
Dybde                        53,5 cm
Sædehøjde               46   cm
Sædedybde              44   cm
Sædebredde            44   cm
Stelbredde                49,5 cm
Armlænshøjde         69   cm
Armlæn til armlæn 56   cm

Stolen kan også fås med
Stof:
Advantage
Blazer
Fiord
Rime
Eros
Steelcut
Hallingdal
Divina
Læder:
Zenso 2 øvrige farver
Adrian
Davos

Kontakt os endelig for priser

Du kan se de øvrige stole i Primum serien her

FRI fragt i hele Danmark og mulighed for finansiering

 

 

 

Primum Armstol Dynamic m.arm

Primum Armstol Dynamic m.arm her med Zenso 2 læder, der fås i flere farver fra Bent Hansen. Primum Armstol Dynamic m. arm stolen har med sine velproportionerede former charmeret sig ind på markedet af spisestuestole, konference- og arbejdsstole. Stolen følger din krops naturlige siddestillinger. Den kombinerer æstetik og funktionalitet; og er dermed en sofistikeret og yderst komfortabel mødestol, der passer til ethvert mødelokale. På grund af dreje- og vippefunktionen vil du aldrig føle dig låst i denne stol, da den tilbyder flere siddestillinger. Returdrejefunktionen sikrer, at stolen altid finder tilbage til udgangspositionen – hvilket sikrer et pænt udseende hele tiden. Primum Armstol Dynarmic stolene er dansk designet og produceret.

Bent Hansen

Bent Hansen er en dansk familieejet virksomhed grundlagt i Aalborg i 1948. Virksomheden startede som et lille polsterværksted og gennem tre generationer, har Bent Hansen udviklet sig til et moderne designbrand med en voksende kollektion af møbler og tilbehør til både detailhandel og kontraktmarkedet.

Firmaet leverer ærligt design med passion for solidt håndværk, materialer af høj kvalitet og unik komfort. Deres devise er, at god komfort både indebærer den fysiske, visuelle og følelsesmæssige opfattelse af møblerne. Deres viden på inden for møbelpolstring er samlet gennem mere end 70 års erfaring og kombineret med en legende tilgang til design.

Hos Bent Hansen er det essentielt, at kvaliteten i håndværket og materialerne skinner igennem, og at møblerne udtrykker en enkelthed og ærlighed, der aldrig går af mode. Ejer Henrik Hvid Hansen er drivkraften bag virksomheden. Han er omgivet af højt kvalificerede håndværkere og har derved forudsætningerne for at afprøve nye idéer og eksperimentere med forskellige former for læder og tekstiler.

Du kan se de øvrige stole i Primum serie her

Gumbo Studio – Bent Hansen

Gumbo studio er forresten et design eksperiment, med 100% fokus på produktet. Nu om dage ses, at der er større fokus på hvem der har designet et produkt eller hvem der producere produktet, frem for at fokusere på selve produktet. Eksperimentet i Gumbo studio ligger i at designe produkter der kan bære sig selv.  Det uden der står kendte designere eller store markedsføringsbudgetter bag. Udgangspunktet for Gumbo studio er, at alle produkter bliver præsenteret under navnet Gumbo studio og produktudviklerne er anonyme. Personerne bag Gumbo studio er inspireret af kunstneren ”husk mit navn” som er blevet kendt for sin kunst og at være ukendt. Missionen med Gumbo studio er at produktet skal være det bærende element fra tanke til forbrugeren.
Gumbo studio er udsprunget i firmaet Bent Hansen i efteråret 2008, som også står bag det først produkt fra eksperimentet.

Farve

,

Stel

,

Brand

Bent Hansen

preloader