fbpx

Rübner Skiffer bord – Udstillingsmodel

8.999 kr.

På lager

Rübner Skiffer bord – Udstillingsmodel

Designer:
Bente Rübner

Producent:
Rübner

Materialer:
Skiffer og stål

Mål:
Højde         74 cm
Dybde        80 cm
Diameter  120 cm

 

OBS: DETTE BORD SENDES IKKE. DET KAN LEVERES I NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVNS OMRÅDET.

Rübner Skiffer bord – Udstillingsmodel

Rübner Skiffer bord – Udstillingsmodel hører til en eksklusiv kollektion af borde fremstilles af stål og 400 millioner år gammelt skiffer udvundet i Wales.

Skifferen har siden 1880’erne været brugt som tagsten på smukke arkitektoniske bygninger i hele Danmark og bliver nu upcyclet som materiale i Rübner’s eksklusive skifferborde. Skifferpladerne skæres op, rengøres, håndsorteres, og bliver til borde i et stramt, nordisk design. Ikke 2 borde er ens.

Virksomheden Rübner startede på en idé om at upcycle gamle skiffertagplader i 2002. I dag omfatter kollektionen sofa -og spise-og arbejdsborde fremstillet af skiffer og linoleum. Stærke og særdeles holdbare materialer med en lang tradition, som nu indgår i en ny kontekst.

Firmaet har i dag til huse i Aalborg. Alle Rübner designs er 100 % dansk produceret.

 

Et Rübner skifferbord tåler det hele.

Brug bordet til hverdag og fest, og sammen med børnene. Skifferen holder til at placere varme genstande direkte på bordet og pletter fjernes enkelt og nemt med en opvredet klud med almindeligt sulfo. Bordet vil blot blive smukkere med tiden.

Stellet aftørres med en fugtig klud, evt. med WD40 eller et lignende olieprodukt. Hvis du ønsker en mørkere overflade, kan du give hele bordpladen skifferolie. Dette gøres kun hvis der ønskes en mørkere overflade og er IKKE nødvendig for at gøre bordets overflade mere modstandsdygtig.

Se mere om vedligeholdelse lige her: http://www.rubner.dk/

OBS: DETTE BORD SENDES IKKE. DET KAN LEVERES I NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVNS OMRÅDET.

preloader