fbpx

Kategorier: ,

STOFF Nagel Lysestage 3-pak Roseguld

1.040 kr.

På lager

STOFF Nagel Lysestage 3-pak Roseguld

Design:
Hans Nagel

Producent:
STOFF

Størrelse:
10x10x6 cm

Farve:
Roseguld

 

Du kan også tilkøbe STOFF LED-lys by Uyuni Lighting 2-pak

 

 

STOFF Nagel Lysestage 3-pak Roseguld

STOFF Nagel Lysestage 3-pak Roseguld består af et sæt med tre dele som du kan sammensætte som du ønsker. Denne skønne lysestage kan også fås i krom, bronze og messing.

Stoff Nagel lysestagen er den klassisks reproduktion af Werner Stoff for Hans Nagel modul lysestage fra 1965.

Denne stilrene lysestage passer både retro elskeren og den trendbevidste. Hver lysestage er et byggebart modul som kan sammensætte helt efter eget ønske og humør. Og har man mere en blot en stager er der ingen grænser for at lave sin helt egen unika STOFF lysestage.

Originalen blev fremstillet af den tyske BMF (Bayerische Metallen Fabrik) i 60’erne og 70’erne og er i dag blevet et samleobjekt i hele verden. Nyproduktionen af stagerne sker under licens med Nagel Gmbh.

Lysestagen er afpasset til en mindre størrelse stearinlys, 13 mm i diameter. Lysestagen er en smuk skulptur med eller uden lys. Lys kan købes separat.

Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.Den helt specifikke vejledning til optimal rengøring og vedligehold af de forskellige materialer er beskrevet lige her
Lysestagerne i de øvrige materialeudgaver kan se her ligesom du kan finde hele Stoff Nagels produktpalette ved at klikke her.
Dybde

Højde

Bredde

Brand

Stoff

preloader