fbpx

Kategorier: ,

Vipp 13 – Spand 4 liter Beige

1.999 kr.

På lager

Vipp 13 – Spand 4 liter Beige

Designer:
Holger Nielsen, 1939

Producent:
Vipp

Materiale:
Pulverlakeret stål, Rustfrit stål, Silikone

Farve:
Beige

Mål:
H30,2 cm, D30 cm, Ø24,8 cm

 

 

Vipp 13 – Spand 4 liter Beige

Vipp 13 – Spand 4 liter Beige. Nyheden fra juni 2022 som mange har efterspurgt på gennem tiden. Nu er den tilbage i Beige !

Vipp Pedalspanden er beviset på at godt design aldrig går af mode. Vipp Pedalspanden blev tegnet i 1939 af Holger Nielsen til sin kone Maries nye frisør salon.

Vipp13 pedalspanden rummer 4 liter og er velegnet til både bad, køkken og mange andre steder.

Vipp pedalspanden er udstyret med et låg i rustfrit stål, en dæmpemekanisme, som får låget til at lukke i en blød og lydløs bevægelse, samt en gummiring, der garanterer lufttæthed. Kroppen er fremstillet i pulverlakeret stål og skjuler den udtagelige inderspand i galvaniseret stål. En gummiring i bunden sørger for at sarte overflader skånes.

VEDLIGEHOLDELSE
Overflader i rustfrit stål rengøres og poleres med en mikrofiberklud, glasrens eller andre ikke-slibende, milde rengøringsmidler. Lakerede overflader samt gummidele rengøres med en fugtig klud. Påfør silikonespray for at opnå en flot finish. Til et Vipp produkt med sort overflade skal anvendes en blød børste til støv og lidt vand i tilfælde af pletter. Dup efter med en tør klud.

Se mere om vedligeholdelse lige her: https://vipp.com/da/content/vedligeholdelsesvejledning

Om Vipp

Da grundlæggeren af Vipp, Holger Nielsen, vandt en bil på sin billet til det lokale fodboldstadion i 1932, blev det begyndelsen på Vipp. Han vidste det bare ikke. Han solgte bilen, købte en metalpresser og få år senere, da hans kone Marie havde brug for en spand til sin frisørsalon, gik han ud i sit værksted og fremstillede det, der i dag er kendt som Vipp pedalspanden. Holger kunne ikke have forestillet sig, at den spand, han designede i 1939, ville så frøet til et designunivers med møbler og køkkener. Heller ikke, at hans spand ville blive katalysator for et nyt hotelkoncept.

Uanset om det er at fremstille en pedalspand, gentænke det modulære, fritstående køkken, udvikle en møbelkollektion eller skabe Vipp Hotel, måler vi kvaliteten af produkter og koncepter på deres langsigtede evne til at give en oplevelse ud over det sædvanlige

Brand

Vipp

Vipp

preloader