fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Vipp 18 + 19 Åben Spand

From: 2.099 DKK

Ryd

Vipp 18 + 19 Åben Spand

Producent:
Vipp

Materialer:
Pulverlakeret stål, rustfrit stål og silikone

Dimensioner:
Vipp 18  H62,5 x Ø29,3 cm; Volumen 22 l
Vipp 19  H73    x Ø42 cm   ; Volumen 60 l

Vipp 18 + 19 Åben Spand

Vipp 18 + 19 åben spand er formet af holdbare materialer som stål, rustfrit stål og silikone. De åbne spande til hurtig bortskaffelse af affald har et industrielt udtryk og er særdels velegnet ikke kun til køkkenet men også til offentlige steder som kontoret, caféen eller koncertsale. Spandene fås i to størrelser og er designet med en inder-spand som skjules af en udvendig aftagelig stålskal. En skridsikker silikone base sikrer stabilitet og er egnet perfekt til brug i køkkenet eller på kontoret, det offentlige rum generelt.

Vipp’s sortiment af produkter til boligindretning er kæmpestort og siden lanceringen af pedalspanden i 1939 er det blot blevet større og større.

Produkterne er alle designet på en sådan måde at de er funktionelle og karakteristiske. Alle materialer er af høj kvalitet, produkterne er designet tidløst så de ikke går af mode. Vipp har mange års erfaring inden for produktdesign med fokus på mekanik, funktion og materialer i højsædet. Vipp bruger megen tid på at vælge den rette æstetik til produkterne, således de opnår det allerbedste resultat

Brand

Vipp

Vipp
Vipp serie

,

Farve

,

preloader