Kategorier: , ,

VIPP Pakke Badeværelse m. 5 – 7 – 9 i hvid

1.847 DKK 1.569 DKK

1x VIPP 9 Sæbedispenser
1x VIPP 7 Tandbørstekrus
1x VIPP 5 Sæbeskål

 

 

Vipp Olai Collection indeholder modellerne 5, 7 og 9 i hvid

Vipp 5:

Elegant og lækker lille sæbeskål fra Vipp. De afrundede former og de behagelige materialer gør, at denne sæbeskål harmonere godt med Vipp’s øvrige produkter til badeværelset. Sæbeskålen her er primært udarbejdet i gummi, hvilket gør den behageligt at have med at gøre samt nem at rengøre. Sidstnævnte er i kraft af den let kan skilles ad, samtidig med at gummidelene nemt kan vaskes i opvaskemaskinen.

Vipp 7: 

Hold styr på familiens tandbørster med dette eksklusive tandbørstekrus fra Vipp i farven hvid. Tandbørstekruset her er designet med en todelt gummiindsats, samt en skridsikker gummibund, der gør kruset nemt at rengøre og have med at gøre.

Vipp 9:

Denne Vipp sæbedispenser er udstyret med en specialfremstillet pumpe, der gør dine toiletbesøg til en leg. Vipp er som sagt en dansk producent af møbler til badeværelset, som foruden sæbedispensere også har blandt andet toiletbørster og toiletspande i sortimentet.

Sæbedispenseren her er udarbejdet i rustfrit stål, hvilket giver en elegant og langtidsholdbar overflade. Pumpehovedet er en historie for sig selv, da denne som sagt er specialfremstillet og giver dig og familien en behagelig oplevelse ved hvert eneste tryk.

Brand

Vipp

Vipp

preloader