fbpx

Kategorier: ,

Vipp 3 Toiletrulleholder

1.275 DKK

På lager

Vipp 3 Toiletrulleholder

Den diskrete åbne- og lukkemekanisme på Vipp toiletrulleholderen sikrer, at man nemt kan udskifte rullen med et simpelt løft i tværstangen, og er samtidig med til at give et let og elegant udseende.

Design:
Vipp

Materiale:
Rustfri stål
Gummi

Mål:
L: 17 cm
B: 8,5 cm

Vipp 3 Toiletrulleholder

Vipp 3 toiletrulleholder er udført i massivt rustfrit stål. De CNC fræsede stålgavle indgår i den diskrete åbne- og lukkemekanisme, der sikrer, at man nemt kan udskifte rullen med et simpelt løft i tværstangen. Den gummibelagte fordybning matcher både håndklædestangen, krogen og brusehylden og skaber en designmæssig helhed i badeværelset. Tankerne bag udviklingen af Vipp Bathroom Accessories var bl.a. at skabe en helhed i badeværelset baseret på gennemtænkte detaljer, klare funktionsprincipper og et industrielt udtryk. Hos Vipp er designprocessen fuldt integreret med produktudvikling, så vi har mulighed for i parløb at følge et produkt helt til døren. Dette giver en dybdegående indsigt i de materialer, konstruktioner og fremstillingsprocesser, som vi og vores netværk af leverandører arbejder med. Objektet og dets tilblivelse er uadskillelige, så designprocessen slutter for vores vedkommende ikke før, vi står med det færdige produkt i hånden. – Morten Bo Jensen, chefdesigner i Vipp.

Hvis man tror, at Vipp kun har produceret én spand, så tager man fejl. Siden lanceringen af den første spand er sortimentet blot blevet større og større. Den originale spand kan i dag købes i fem forskellige størrelser. Derudover er produktporteføljen blevet udvidet med nye produkter til køkken og badeværelse. Chefdesigneren hos Vipp hedder Morten Bo Jensen, og han står bag mange af de nye produkter.

Vipp er en producent, som udbyder funktionelle og karakteristiske produkter, hvor der er blevet anvendt unikke fremstillingsprocesser og udelukkende materialer i høj kvalitet. Vipp producerer tidsløse produkter, som vil passe i langt de fleste danske hjem.

Se mere på Vipp hjemmeside ved at klikke her.

Du kan også se mere her på vores hjemmeside ved at klikke her.

Brand

Vipp

Vipp

preloader