fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Fermob Alizé Sunlounger XL

From: 8.370 kr.

Fermob Alizé Sunlounger XL

Producent:
Fermob

Materialer:
Stel:
Aluminium
UV-resistent lak
Betræk:
Batyline® OTF

Mål
Længde 191 cm
Bredde     80 cm

Farve:
Fås i 8 udvalgte farver

Stabelbar

Fermob Alizé Sunlounger XL

Fermob Alizé Sunlounger XL er navnet på denne komfortable liggestol som fås i to forskellige bredder. Denne designinspirerede liggestol handler om renhed og lethed. Det udendørs tekniske stofbetræk og det justerbare ryglæn gør dette til et naturligt behageligt stykke, og det leveres med en valgfri nakkestøtte for en endnu mere afslappende oplevelse. Det er også et praktisk stykke med sit stabledesign og modstandsdygtighed over for udendørs forhold. Og fordi den er mere slank end en konventionel havestol, er den ideel til mindre rum. Tilføjelse af de andre dele fra kollektionen, såsom det perfekt koordinerede lave bord, er den ideelle måde at give din terrasse et moderne præg. Og vælg forskellige farvekombinationer for at skabe et afslappende eller levende look.

Fermob Alize Sunlounger fås i udvalgte Fermob farver ved at klikke her.

 

Havemøbler fra Franske Fermob

Når man snakker om havemøbler, kommer man sjældent udenom Fermob, en af de store producenter på verdensplan. Siden 1989 har Bernard Reybier stået i spidsen for den franske producent af Fermob og virksomheden er siden vokset til en stor virksomhed. Fermob leverer havemøbler både til privat- og til kontraktmarkedet i store dele af verdenen. Fermob havemøbler er bliver produceret i Frankrig.

Fra råmaterialer til færdigt produkt bliver møblerne nøje gennemgået for at sikre den kvalitet af havemøbler, som Fermob ønsker at levere til kunderne. Møblerne, bliver produceret enten i jern eller aluminium og med pulverlakeret overflade. De flotte møbler fås i mere end 20 forskellige farver. Ligeledes tilbydes et utal af forskellige serier. Så der er virkelig mange valgmuligheder inden for det store havemøbelprogram og du er derrmed sikker på, at du kan finde en farve og stil der passer til dine ønsker.

Fermob – mest kendt serier

Du har sikkert set og måske endda haft fornøjelsen af at sidde i en af Bistro stolene ved et Bistro bord Bistro serien. Bistro stolen er den kendte, klassiske franske foldestol, som blev brugt af limonade sælgere i Frankrig. Stolen kunne nemt foldes sammen og tages med rundt hvilket var helt optimalt for gadesælgerne.

Og har du besøgt Jardin du Luxembourg i Paris, har du helt sikkert også set Fermob havemøblerne af samme navn. Fermob producerer nemlig stadig Luxembourg havemøblerne som pryder denne have. En flot serie af havemøbler i aluminium i mere end 20 farver. Luxembourg serien omfatter stole, borde, bænk og meget mere, se blot her
Fermob Farver 2

, , , , , , ,

Brand

Fermob

Søger du en Fermob vare du ikke ser online, så kontakt os endelig på Tlf. 5252 6452

preloader