fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Fermob Nakkepude Color Mix

From: 470 kr.

Fermob Nakkepude Color Mix

 

Design:
Frédéric Sofia for Fermob

Materiale:
100% gennemfarvede Dralon® akrylfibre

Mål:

 

 

Fermob Nakkepude Color Mix

Fermob Nakkepude Color Mix. Mangler du ekstra komfort til din solvogn eller solstol, så kan denne nakkepude være en mulighed. Nakkepuden er produceret i dralon stof med en kraftig skumkerne. Hynden er forsynet med elastisk bånd, som kan monteres rundt om stolen eller solvognen.

Bør opbevares indendørs i regnvejr, da skumkernen kan suge vand.

Color Mix udendørspuderne fra Fermob er tekstiler med et enkelt, men farverigt design til indendørs og udendørs.
Hynden er lavet af 100% gennemfarvede Dralon® akrylfibre. Et udendørs stof, der er plet-, meldug-, slid- og rivefast. Puden er desuden UV-bestandig og vandafvisende, hvilket gør den ideel til udendørs brug, i haven eller på altanen.

I dårligt vejr og om vinteren bør puderne stadig medbringes indendørs. Betrækket er aftageligt og kan vaskes i vaskemaskinen ved 30°C.


Se Farver  her:

 

Havemøbler fra Franske Fermob

Når man snakker om havemøbler, kommer man sjældent udenom Fermob, en af de store producenter på verdensplan. Siden 1989 har Bernard Reybier stået i spidsen for den franske producent af Fermob og virksomheden er siden vokset til en stor virksomhed. Fermob leverer havemøbler både til privat- og til kontraktmarkedet i store dele af verdenen. Fermob havemøbler er bliver produceret i Frankrig.

Fra råmaterialer til færdigt produkt bliver møblerne nøje gennemgået for at sikre den kvalitet af havemøbler, som Fermob ønsker at levere til kunderne.Møblerne, bliver produceret enten i jern eller aluminium og med pulverlakeret overflade. De flotte møbler fås i mere end 20 forskellige farver. Ligeledes tilbydes et utal af forskellige serier. Så der er virkelig mange valgmuligheder inden for det store havemøbelprogram og du er derrmed sikker på, at du kan finde en farve og stil der passer til dine ønsker.

Fermob er mest kendt for deres Bistro og Luxembourg serie

Du har sikkert set og måske endda haft fornøjelsen af at sidde i en af Bistro stolene ved et Bistro bord Bistro serien. Bistro stolen er den kendte, klassiske franske foldestol, som blev brugt af limonade sælgere i Frankrig. Stolen kunne nemt foldes sammen og tages med rundt hvilket var helt optimalt for gadesælgerne.

Og har du besøgt Jardin du Luxembourg i Paris, har du helt sikkert også set Fermob havemøblerne af samme navn. Fermob producerer nemlig stadig Luxembourg havemøblerne som pryder denne have. En flot serie af havemøbler i aluminium i mere end 20 farver. Luxembourg serien omfatter stole, borde, bænk og meget mere, se blot her

Fermob Farver 2

, , , ,

Brand

Fermob

Søger du en Fermob vare du ikke ser online, så kontakt os endelig på Tlf. 5252 6452

preloader