fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Fermob Luxembourg 4115 bænk

From: 5.025 kr.

Fermob Luxembourg 4115 bænk

Design:
Frédéric Sofia for Fermob.

Materiale:
Lakeret aluminium

Mål:
H 86 x B 118 x D 56 x SH 48 cm.

Se mere om dette års farver her:  Farver

 

Fermob Luxembourg 4115 bænk

Fermob Luxembourg 4115 bænk er en 2/3 personers bænk velegnet til anvendelse i haven
eller på terrassen.

Fermob Luxembourg 4115 bænk er fremstillet af  aluminium og kan stables for let håndtering.
Bænken er vejrbestandig takket den UV-behandling den har fået fra Fermob.

Fermob Luxembourg 4115 bænk fås i mere end 20 forskellige farver. Se mere om dette års farver her:  Farver

Havemøbler fra Franske Fermob

Når man snakker om havemøbler, kommer man sjældent udenom Fermob, en af de store producenter på verdensplan. Siden 1989 har Bernard Reybier stået i spidsen for den franske producent af Fermob og virksomheden er siden vokset til en stor virksomhed. Fermob leverer havemøbler både til privat- og til kontraktmarkedet i store dele af verdenen. Fermob havemøbler er bliver produceret i Frankrig.

Fra råmaterialer til færdigt produkt bliver møblerne nøje gennemgået for at sikre den kvalitet af havemøbler, som Fermob ønsker at levere til kunderne.Møblerne, bliver produceret enten i jern eller aluminium og med pulverlakeret overflade. De flotte møbler fås i mere end 20 forskellige farver. Ligeledes tilbydes et utal af forskellige serier. Så der er virkelig mange valgmuligheder inden for det store havemøbelprogram og du er derrmed sikker på, at du kan finde en farve og stil der passer til dine ønsker.

Fermob er mest kendt for deres Bistro og Luxembourg serie

Du har sikkert set og måske endda haft fornøjelsen af at sidde i en af Bistro stolene ved et Bistro bord Bistro serien. Bistro stolen er den kendte, klassiske franske foldestol, som blev brugt af limonade sælgere i Frankrig. Stolen kunne nemt foldes sammen og tages med rundt hvilket var helt optimalt for gadesælgerne.

Og har du besøgt Jardin du Luxembourg i Paris, har du helt sikkert også set Fermob havemøblerne af samme navn. Fermob producerer nemlig stadig Luxembourg havemøblerne som pryder denne have. En flot serie af havemøbler i aluminium i mere end 20 farver. Luxembourg serien omfatter stole, borde, bænk og meget mere, se blot her
Fermob Farve

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Brand

Fermob

Søger du en Fermob vare du ikke ser online, så kontakt os endelig på Tlf. 5252 6452

preloader