fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Fermob Luxembourg 2-Seater Garden Bench

5.065 DKK

Fermob Luxembourg 2-Seater Garden Bench

 

Design:
Frédéric Sofia for Fermob.

Materiale:
Aluminium

Mål:
L 131 x D 55,5 x H 86 (SH 48) cm.

Se mere om dette års farver her:  Farver

 

 

Fermob Luxembourg 2-Seater Garden Bench

Fermob Luxembourg 2-Seater Garden Bench er en fin og behagelig 2-personers bænk, der kan stå fint alene i haven eller bruges rundt om et spisebord på terassen.

Den flotte havebænk er en del af den franske Luxembourg-serie, der inderholder masser af lækre havemøbler i skønne farver.

Bænken er fremstillet af aluminium og overfladebehandlet med en stærk UV-beskyttende lak, der beskytter den mod vejret og sikrer at farven holder sig flot i rigtig lang tid.

 

Se mere om dette års farver her:  Farver

Havemøbler fra Franske Fermob

Når man snakker om havemøbler, kommer man sjældent udenom Fermob, en af de store producenter på verdensplan. Siden 1989 har Bernard Reybier stået i spidsen for den franske producent af Fermob og virksomheden er siden vokset til en stor virksomhed. Fermob leverer havemøbler både til privat- og til kontraktmarkedet i store dele af verdenen. Fermob havemøbler er bliver produceret i Frankrig.

Fra råmaterialer til færdigt produkt bliver møblerne nøje gennemgået for at sikre den kvalitet af havemøbler, som Fermob ønsker at levere til kunderne.Møblerne, bliver produceret enten i jern eller aluminium og med pulverlakeret overflade. De flotte møbler fås i mere end 20 forskellige farver. Ligeledes tilbydes et utal af forskellige serier. Så der er virkelig mange valgmuligheder inden for det store havemøbelprogram og du er derrmed sikker på, at du kan finde en farve og stil der passer til dine ønsker.

Fermob er mest kendt for deres Bistro og Luxembourg serie

Du har sikkert set og måske endda haft fornøjelsen af at sidde i en af Bistro stolene ved et Bistro bord Bistro serien. Bistro stolen er den kendte, klassiske franske foldestol, som blev brugt af limonade sælgere i Frankrig. Stolen kunne nemt foldes sammen og tages med rundt hvilket var helt optimalt for gadesælgerne.

Og har du besøgt Jardin du Luxembourg i Paris, har du helt sikkert også set Fermob havemøblerne af samme navn. Fermob producerer nemlig stadig Luxembourg havemøblerne som pryder denne have. En flot serie af havemøbler i aluminium i mere end 20 farver. Luxembourg serien omfatter stole, borde, bænk og meget mere, se blot her

Brand

Fermob

Bemærk venligst
Per februar 2023: Leveringstid på Fermob ca 5-6 uger

Fermob Farve

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

preloader