fbpx

Hans Bølling Bakkebord ø50 Bøg Sort-Hvid

3.899 DKK

På lager

Hans Bølling Bakkebord Ø50 bøg Sort-Hvid

Design:
Hans Bølling producert af Brdr. Krüger

Materiale:
Bakkebord er lavet i massiv  natur bøg,
med 2 vendbare bakker i højtrykslaminat sort/ hvid med ring i bøg

Størrelse:
Diameter 50 cm
Højde       55 cm

FRI fragt i hele Danmark

Er du på jagt efter et bakkebord i en anden
træsort, tag et kig her Hans Bølling Bakkeborde

 

Hans Bølling Bakkebord ø50 Bøg Sort-Hvid

Hans Bølling bakkebord – dansk klassiker helt tilbage fra 1963

Hans Bølling Bakkebord ø50 Bøg Sort-Hvid. Dette enkle og funktionelle bakkebord er designet af arkitekt Hans Bølling helt tilbage i 1963 og afspejler perfekt Brdr. Krüger’s designfilosofi – ærlige og originale designs, som er solid bygget. Bakkebordet er nemlig kraftig, enkel og nem i anvendelsen.

Dansk klassiker helt tilbage fra 1963,  Bøllings mest succesrige design

Bakkebordet fik sit succes takket være dets emotionelle og legende design. Bakkebordet er meget funktionelt og kan anvendes på flere forskellige måder, som serverings- eller som sofabord. Bakkebordet kan nemt foldes sammen. To bakker i højtrykslaminat kan nemt vendes om for at skabe farvevariation. Bakkerne produceres i flere farver, så der er flere kombinationer at vælge imellem.

Brug bakkebordet i hjørnet af stuen, som sofabord eller som et lille barbord til alle dine smukke glas og karafler. Som sagt kan bordet foldes sammen uden brug af værktøj, hvilket gør det muligt at skabe mere gulvplads såfremt der er behov for dek. Uhyre praktisk. Funktionalitet af ypperste karakter.

Køber du flere bakkeborde, kan du nemt gruppere korte og bredere varianter sammen.

Hans Bølling om sit bakkebord

Konstruktionen er mit yndlingselement. Stellet skal bruge bakkerne for at kunne stå. Alt spiller sammen. Funktion og design bliver til meget mere end bare summen af borddele.

Hans Bølling blev forresten født i Brabrand, og er særligt kendt for at være manden bag det meget berømte og klassiske Bakkebord i træ. Hans Bølling uddannede sig til arkitekt i 1960 og gennem karrieren som arkitekt, designede Hans Bølling forskellige bygninger.

Det mest kendte design fra Hans Bølling er netop det originale bakkebord, som står i mange danske og udenlandske hjem. Det berømte bakkebord blev til ved et tilfælde. En helt almindelig dag hvor Hans Bølling spiste frokost sammen med Torben Ørskov. Det oprindelige bord havde en bordplade i linoleum og en bagside i kork, men i dag findes Bakkebordet i mange forskellige farver og træsorter, som matcher tidens trend og forskellen fra det originale design, så kan bordpladen vendes.

Er du på jagt efter et bakkebord i en anden træsort, tag et kig her Hans Bølling Bakkeborde

 

Brand

Brdr. Krüger

preloader