fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Hans Bølling Bakkebord ø50 Bøg

4.999 kr. From: 3.799 kr.

Hans Bølling Bakkebord Ø50 bøg

Design:
Hans Bølling produceret af Brdr. Krüger

Materiale:
Bakkebord lavet i massiv natur bøg og fås med
2 vendbare bakker i højtryksalaminat med ring i bøg i flere farver

Størrelse:
Diameter 50 cm
Højde       55 cm

 

FRI fragt i hele Danmark

Er du på jagt efter et bakkebord i en anden
træsort, tag et kig her Hans Bølling Bakkeborde

 

Hans Bølling Bakkebord ø50 Bøg

Hans Bølling bakkebord – dansk klassiker helt tilbage fra 1963

Hans Bølling Bakkebord ø50 Bøg. Dette enkle og funktionelle bakkebord er designet af arkitekt Hans Bølling helt tilbage i 1963 og afspejler perfekt Brdr. Krüger’s designfilosofi – ærlige og originale designs, som er solid bygget. Bakkebordet er nemlig kraftig, enkel og nem i anvendelsen.Hans Bølling Bakkebord ø50 Bøg hører til bland de mest populære af Bøllings bakkeborde.

Dansk klassiker helt tilbage fra 1963,  Bøllings mest succesrige design

Bakkebordet fik sit succes takket være dets emotionelle og legende design. Bakkebordet er meget funktionelt og kan anvendes på flere forskellige måder, som serverings- eller som sofabord. Bakkebordet kan nemt foldes sammen. To bakker i højtrykslaminat kan nemt vendes om for at skabe farvevariation. Bakkerne produceres i flere farver, så der er flere kombinationer at vælge imellem.

Brug bakkebordet i hjørnet af stuen, som sofabord eller som et lille barbord til alle dine smukke glas og karafler. Som sagt kan bordet foldes sammen uden brug af værktøj, hvilket gør det muligt at skabe mere gulvplads såfremt der er behov for dek. Uhyre praktisk. Funktionalitet af ypperste karakter.

Køber du flere bakkeborde, kan du nemt gruppere korte og bredere varianter sammen.

Hans Bølling om sit bakkebord

Konstruktionen er mit yndlingselement. Stellet skal bruge bakkerne for at kunne stå. Alt spiller sammen. Funktion og design bliver til meget mere end bare summen af borddele.

Hans Bølling blev forresten født i Brabrand, og er særligt kendt for at være manden bag det meget berømte og klassiske Bakkebord i træ. Hans Bølling uddannede sig til arkitekt i 1960 og gennem karrieren som arkitekt, designede Hans Bølling forskellige bygninger.

Er du på jagt efter et bakkebord i en anden træsort, tag et kig her Hans Bølling Bakkeborde

 

 

Bakkefarve

, , , , ,

Brand

Brdr. Krüger

preloader