fbpx

Kategorier: ,

Kevi 2534U Kontorstol Fuldpolstret Mads Nørgaard

5.950 kr.

Ikke på lager

Kevi 2534U Kontorstol Fuldpolstret

Producent:
Engelbrechts

Designer
Jørgen Rasmussen

Dimensioner:
Bredde  56 cm
Højde     56 cm
Sædedybde 40-53 cm

Polstring her:
Fuldpolstret sæde og ryg
Mads Nørgaard striber fra Kvadrat

NB !! Stolen kan også fås med læder og et utal af andre stoffer

Materialer:
Stel: Blankpoleret 5- star aluminium
Hjul: Bremsede hjul med bløde baner (til hårde gulve)

Note
Kevi 2534U kontorstole leveres som udgangspunkt med hjul med bløde baner.
Denne hjultype er ideel og skånsom overfor hårde gulve, såsom trægulve og klinker.

Såfremt du ønsker hjul med hårde baner til bløde gulve, som
tæpper og vinyl bedes du venligst notere dette i kommentar-
feltet ved bestilling.

EAN 5744000190341

Stolen findes naturligvis også med andre materialer se mere her Kevi stole

Kevi 2534U Kontorstol Fuldpolstret Mads Nørgaard

Kevi 2534U Kontorstol Fuldpolstret Mads Nørgaard. Det er navnet på denne klassiske fuldpolstrede kontorstol som er designet af Jørgen Rasmussen og her beklædt med det stribede uldstof designet af Mads Nørgaard og Kvadrat.

Kevi serien omfatter klassiske kontorstole, designet af Jørgen Rasmussen i 1958. Han udviklede i midten af tresserne det dobbelte hjul til kontorstole, der den dag i dag bruges verden over. Kevi kontorstolene er designet med baggrund i den uforgængelige devise: Jo bedre man sidder, des mere får man fra hånden.

Der er intet overflødigt ved Kevi kontorstole, sæde, ryg, stel og greb er designet smukt og stilrent til funktionel perfektion. Kontorstolens sædehøjde kan justeres, hvilket gør at stolen passer til de fleste behov og omgivelser. Den 4 cm tykke polstring øger komforten og sikrer ergonomisk siddekomfort. En enkel og velafbalanceret opskrift på lige dele æstetik og bevægelsesfrihed. Kontorstolen er egnet til hjemmekontoret, skoler og arbejdspladser, kort sagt alle de steder, hvor en enkelt løsning skal tilfredsstille mange behov.

Denne skønne, klassiske kontorstol blev designet i 1958 og den er siden solgt i mere end 2.5 millioner eksemplarer verden over.

Det kan tilføjes, at Montana i foråret 2021 opkøbte møbelvirksomheden Engelbrechts. Siden har de arbejdet utrætteligt på at integrere Engelbrechts’ sortiment af smukt møbeldesign.

JØRGEN RASMUSSEN

Jørgen Rasmussen blev født i Odense den 26. april 1931. Han dimitterede fra the Royal Danish Academy of Fine Arts i 1955 og i 1957 startede Jørgen og tvillingebroren, Ib, deres egen tegnestue, hvor de fokuserede på enfamiliehuse.
I 1958 begyndte de at arbejde for KEVI A/S. Tvillingerne designede en villa til KEVIs CEO, Bent Harlang, hvorefter de blev bedt om at tegne villaens stole. Primært Jørgen påtog sig denne opgave.

Stolen findes naturligvis også med andre materialer se mere her Kevi stole

Brand

Engelbrechts

preloader