fbpx

Montana Mini 1202

From: 1.591 kr.

Montana Mini 1202

Dimensioner
H 35 cm
B 35 cm
D 25 cm

Materiale
MDF i pladetykkelsen 8 mm

Farver
Amber, Anthracite, Camomile, Mist, Monarch,
Mushroom, Nordic, New White, Rhubarb og Vanilla

Belastning
Max. 10 kg

Designer
Peter J. Lassen

Montana Mini leveres med ophæng
og to afstandsdupper.
Tilkøb Montana Mini MPLI sokkel
hvis modulet skal placeres på gulv.

Montana Mini 1202

Montana Mini 1202 er et af mange moduler i serien af Mini opbevaringsmoduler, der udmærker sig ved at modulerne blot kan sættes sammen med stærke indbyggede magneter for at sikre. Således at din Montana Mini reolopstilling hænger så den viser de fine rene linjer, som gør den til en ægte Montana.

Magneterne har en mat kromoverflade, som er synlig på begge sider af modulet. Magneten er en designdetalje, som er unik for Montana Mini. Denne funktion gør at modulerne flugter med hinanden. Modulerne kan placeres på ben eller hænges på væggen. Om du vælger et enkelt modul eller en større samling af multifarvede firkanter, kan du med Montana Mini skabe din egen drøm af opbevaringsplads til boligen.

Varianterne kan anvendes som enkeltstående moduler eller kombineres præcist efter dit behov og personlige stil og fås i 10 forskellige farver.  Amber, Anthracite, Camomile, Mist, Monarch, Mushroom, Nordic, New White, Rhubarb og Vanilla

Montana Mini er kun 8 millimeter tyk og fremstår dermed lettere end det oprindelige Montana 12 mm system.

Om designeren Peter J. Lassen

Peter Joakim Lassen (1930-2019 var en dansk erhvervsmand og kunstsamler. Han var grundlægger af Montana Møbler og startede produktionen af opbevaringssystemer i 1982. Hans filosofi om, at vi alle har brug for frihed, og at vi har et naturligt behov for at skabe vores eget personlige rum. Dette lagde grundstenene til Montana.

Montana hviler nemlig på idéen om at give brugerne muligheder, ikke løsninger. Mottoet er, at brugerne af Montanas elementer kan skabe sig en bedre hverdag, hvor funktion og æstetik går hånd i hånd. Montana skal give brugeren individuel mulighed for at iscenesætte sit hjem eller sin arbejdsplads helt frit.

Se de øvrige moduler i serien her

Montana Farve

, , , , , , , , ,

Brand

Montana

Montana

preloader