fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Fermob Luxembourg Compact Bench

From: 3.155 kr.

Fermob Luxembourg Compact Bench

Producent:
Fermob

Materiale:
Aluminium  og lakeret med en UV-resistent lak

Mål:
L 90 x D 46,5 x H 55,5 (SH 45) cm.

 

Se mere om dette års farver her:  Farver

 

Fermob Luxembourg Compact Bench

Fermob Luxembourg Compact Bench. Ah… Luxembourg. Et stemningsfuldt, drømmende navn! Denne ikoniske kollektion fra Fermob, opdateret af designeren Frédéric Sofia, tilbyder virkelig unik og tidløs stil! Forkæl dig selv med den franske art de vivre. Skab et vildt stilfuldt udendørsrum… Ingen grund til at ofre komfort for stilen, fordi denne lænestol med armlæn har en endnu mere omgængelig følelse med sit opretstående design: ryglænet er perfekt placeret, så du vil føle dig fantastisk godt tilpas under drinks før middagen eller et hurtigt måltid, mens du sidder omkring det luxembourgske lave bord med hjul. Nyd en følelse af total velvære, når du sidder på lænestolens buede lameller, designet til at gentage formen på din krop. Luxembourg loungen, en havelænestol i metal, er selvfølgelig lavet med en let aluminiumsramme til at modstå UV-stråler og al slags vejr. Dette møbel er designet til at holde, selv i havluft. Denne tidløse designer havelænestol vil med garanti skabe et helt unikt look til dit udendørsrum! Alt du skal gøre nu er at vælge mellem de 22 nuancer af Fermobs farvekort og beslutte, om du vil parre stolen med det lave Luxembourg-bord med hjul og loungestolen fra samme serie for et fantastisk udendørs opholdsområde!

Stolen findes i 22 forskellige flotte farver.

  • Vægt: 5 kg
  • Stel: Aluminium
  • UV-resistent
  • B. 71 x D. 73 x H. 72/40,5 cm

 

Havemøbler fra Franske Fermob

Når man snakker om havemøbler, kommer man sjældent udenom Fermob, en af de store producenter på verdensplan. Siden 1989 har Bernard Reybier stået i spidsen for den franske producent af Fermob og virksomheden er siden vokset til en stor virksomhed. Fermob leverer havemøbler både til privat- og til kontraktmarkedet i store dele af verdenen. Fermob havemøbler er bliver produceret i Frankrig.

Fra råmaterialer til færdigt produkt bliver møblerne nøje gennemgået for at sikre den kvalitet af havemøbler, som Fermob ønsker at levere til kunderne.Møblerne, bliver produceret enten i jern eller aluminium og med pulverlakeret overflade. De flotte møbler fås i mere end 20 forskellige farver. Ligeledes tilbydes et utal af forskellige serier. Så der er virkelig mange valgmuligheder inden for det store havemøbelprogram og du er derrmed sikker på, at du kan finde en farve og stil der passer til dine ønsker.

Fermob er mest kendt for deres Bistro og Luxembourg serie

Du har sikkert set og måske endda haft fornøjelsen af at sidde i en af Bistro stolene ved et Bistro bord Bistro serien. Bistro stolen er den kendte, klassiske franske foldestol, som blev brugt af limonade sælgere i Frankrig. Stolen kunne nemt foldes sammen og tages med rundt hvilket var helt optimalt for gadesælgerne.

Og har du besøgt Jardin du Luxembourg i Paris, har du helt sikkert også set Fermob havemøblerne af samme navn. Fermob producerer nemlig stadig Luxembourg havemøblerne som pryder denne have. En flot serie af havemøbler i aluminium i mere end 20 farver. Luxembourg serien omfatter stole, borde, bænk og meget mere, se blot her

Se mere om dette års farver her:  Farver

Fermob Farve

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Brand

Fermob

Søger du en Fermob vare du ikke ser online, så kontakt os endelig på Tlf. 5252 6452

preloader