Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

The Canvas Chair af Børge Mogensen

From: 13.995 DKK From: 11.195 DKK

  • Eg olie - natur canvas
  • Eg sæbe - natur canvas
  • Eg sort - sort canvas
  • Med hynde
  • Uden hynde
Ryd

The Canvas Chair af Børge Mogensen

Materialer:
Stol:
Sæbebehandlet Eg, Eg Olie eller Eg sort & Canvas
Hynder:
Canvas

Størrelse:
Bredde 74,0 cm
Dybde  65,5 cm
Højde   76    cm
Siddehøjde   37 cm

Designer/Producent:
Børge Mogensen / Fredericia Furniture A/S

Sædehynder i læder kan også leveres, vi står gerne til rådighed med priser på disse.

The Canvas Chair af Børge Mogensen

The Canvas Chair fra Fredericia Furniture er et af de sidste møbler, som Børge Mogensen tegnede før sin død i 1972. Hans passion for at skabe simple, strukturerede former afspejles tydeligt i denne tidløse, robuste stol der fremstår simpel og elegant. Stolen har været i Fredericias arkiver lige siden og er fra starten af 2020 sat i produktion for første gang.

‘The Canvas Chair har tydelige referencer til traditionelle safaristole og ikke at glemme Børge Mogensen’s spanske stol, men er med sin stærke fremtoning sin helt egen. Med sit tidløse design der kan fås i flere varianter passer The Canvas Chair ind i enhver type indretning, bolig.

Stolen laves i tre udgaver: Eg Sæbe med natur canvas, Eg Olie med natur canvas og Eg Sort med sort canvas, stole kan leveres med eller uden sædehynde.

Børge Mogensen var en enestående designer, ikke mange danske designere ville kunne finde deres møbler i så mange danske hjem, som Børge Mogensen’s. Han var en af de store danske mestre, og hans kvalitet kan blandt andet ses på de mange priser, han i løbet af livet modtog. Børge Mogensen designede en lang række af forskellige møbler og den dag i dag produceres flere af hans sofaer, sofaborde, spiseborde og stole til glæde for mennesket.

Brand

Fredericia Furniture

Materiale

Eg olie – natur canvas, Eg sæbe – natur canvas, Eg sort – sort canvas

Variant

,

preloader