fbpx

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

The Canvas Chair af Børge Mogensen

14.995 kr. From: 10.995 kr.

The Canvas Chair af Børge Mogensen

Materialer:
Stolen laves i tre udgaver:
– Sortlakeret eg med sort canvas
– Sæbebehandlet eg med naturcanvas
– Lys olieret eg med naturcanvas

Størrelse:
Bredde 74,0 cm
Dybde  65,5 cm
Højde   76    cm
Siddehøjde   37 cm

Designer/Producent:
Børge Mogensen / Fredericia Furniture A/S

 

The Canvas Chair af Børge Mogensen

The Canvas Chair af Børge Mogensen fra Fredericia Furniture, læs mere her er et af de sidste møbler,som Børge Mogensen tegnede før sin død i 1972. Hans passion for at skabe simple, strukturerede former afspejles tydeligt i denne tidløse, robuste stol der fremstår simpel og elegant. Stolen har været i Fredericias arkiver lige siden og er fra starten af 2020 sat i produktion for første gang.

The Canvas Chair har tydelige referencer til traditionelle safaristole og ikke at glemme Børge Mogensen’s spanske stol. Se den fx her Den Spanske Stol, Eg sæbebehandlet med natur læder Stolen er imidlertid med sin stærke fremtoning sin helt egen. Med sit tidløse design som fås i flere varianter passer The Canvas Chair ind i enhver type indretning, bolig.

Stolen laves i tre udgaver: Eg Sæbe med natur canvas, Eg lys olie med natur canvas og Eg Sort med sort canvas. Endelig kan stolen leveres med eller uden sædehynde.

Børge Mogensen var en enestående designer, ikke mange andre danske designere ville kunne finde deres møbler i så mange danske hjem. Han var en af de store danske mestre. Hans kvalitet kan blandt andet ses på de mange priser, han i løbet af livet modtog. Børge Mogensen designede en lang række af forskellige møbler. Den dag i dag produceres flere af hans sofaer, sofaborde, spiseborde og stole til glæde for mennesket.

Materiale

, , ,

Variant

,

Brand

Fredericia Furniture

preloader